Connect with us

Nieuwe party printables! Printbare versiering voor tweede verjaardag

Printables

Nieuwe party printables! Printbare versiering voor tweede verjaardag

Morgen is de dag. Nog maar één nachtje slapen. De emo-buien en het vervallen in clichés blijven me (nog?) gespaard, ik heb er vooral veel zin in. Wat is er aan de hand? Ons meisje wordt morgen twee jaar. En dus ben ik druk bezig met versiering voor haar feestje.

De versiering voor de eerste verjaardag moest al lang een opvolger krijgen vond ik. Maar het ontbrak me aan tijd en vooral het maken van beslissingen. Ging ik voor een panda-thema, regenbogen, konijnen of hield ik dezelfde stijl aan..? Keuzes keuzes!

Help, mijn kind wordt twee!

Uiteindelijk kwam het dus allemaal op het laatste moment aan en ben ik ondertussen ook nog een set versiering aan het maken voor Lis’ tweede verjaardag. Die dus morgen is. En wil ik vandaag ook nog een twee taarten maken, moeten we de verjaardagsboodschappen nog doen, is manlief nog naar een borrel en oh ja, ik ben vandaag gewoon aan het werk.

Dat zo’n verjaardag toch ineens als een soort surprise party kan voelen. Oeps!

Heb je de posters in mijn shop al gezien?

Printable verjaardagsversiering: caketoppers, vlaggenlijn en feestrietjes

Voor alle chaotische mama’s die last minute nog versiering voor de tweede verjaardag nodig hebben. En voor alle mama’s die wel op tijd bezig zijn met de planning van het verjaardagsfeestje. Printable party decoratie is super handig: eenvoudig een feestje in stijl en je maakt er zo veel van als je nodig hebt – at any time.

Oh, en de download is gratis. 🙂

verjaardag twee jaar versiering gratis printables

Hier is-ie dan dus: de nieuwe set party printables voor de tweede verjaardag. Hij bestaat uit feestprikkers, versiering voor rietjes en een vlaggenlijn.

Zo maak je deze 2 jaar versiering

Wat heb je nodig?

 • Printer
 • Papier – kan gewoon op normaal 80 grams printpapier, voor de vlaggetjes is steviger papier wel mooier
 • Wil je geen zwart/wit versiering? Print op gekleurd papier!
 • Schaar en lijm
 • Rietjes, cocktailprikkers en een stukje touw of wol

verjaardag twee jaar party printables versiering

Download de gratis printables en print ze uit, zo veel als je nodig hebt. De vlaggenlijn kun je dus zo lang maken als je wilt! Ik maakte gaatjes in de vlagjes met een perforator en reeg de vlaggen aan een stukje wol.
De rietjesversiering vouw je om een rietje heen en plak je tegen elkaar. De caketoppers maak je door twee cirkels op elkaar te leggen en vast te plakken met een cocktailprikker ertussen.

Download versiering tweede verjaardag

DOWNLOAD vlaggetjes verjaardag twee jaar

DOWNLOAD feestrietjes 2 jaar

DOWNLOAD caketoppers 2 jaar

Nog meer decoratie nodig? Bestel hier zwarte en zwart/witte rietjes of zo’n toffe en Instagrammable folie cijferballon 2 jaar. Ik vond ook nog fantastische confetti ballonnen.

Ik hoop dat je iets aan deze printables voor de tweede verjaardag hebt! Laat je het weten als je ze gebruikt hebt? En natuurlijk: happy birthday!

x Anniek

Zoek je nog andere decoratie voor de tweede verjaardag? Koop het dan via Bol.com via deze link – ik ontvang daarvan een percentage. Dat helpt mij enorm en jij hoeft er verder niets voor te doen! Mijn dank is groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via deze link bestellen. 

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

6 Comments

6 Comments

 1. Pingback: Printable voor traktatie tweede verjaardag - ook leuk voor het verjaardagsfeestje - minimixtape

 2. Pingback: Kerst printable: kleurplaat of placemat voor tijdens het kerstdiner - minimixtape

 3. Pingback: Downloaden en printen: versiering voor de derde verjaardag - minimixtape

 4. Ilona

  2 januari 2018 at 22:45

  Wauw, wat een super leuke site heb je met erg leuke printables! Heel erg bedankt! Ik heb die van de tweede verjaardag geprint voor het feestje van zaterdag, ons zoontje wordt ook alweer 2! Mag ik misschien vragen of je ook de vlaggetjes van de pandabeer hebt? Bij de vlaggenlijn zit alleen die van de ballonnen met 2 en omdat er bij de rietjes versiering (en op de foto.. hihi) wel panda’s zitten zou ik het leuk vinden om die er ook bij te kunnen doen. Alvast erg bedankt! Groetjes

  • Anniek

   3 januari 2018 at 21:23

   Hi Ilona! Wat een mooi compliment en ontzettend leuk dat je de printables gaat gebruiken! De panda-vlaggetjes zitten er inderdaad niet tussen, die is onderdeel van een complete panda-set die ik over een tijdje wil maken. Wat ik wel kan doen is een persoonlijke panda-vlaggenlijn voor je maken met de naam van je zoontje? De persoonlijke vlaggenlijn kun je al bestellen in de shop, als je erbij zit dat je graag panda’s wilt dan komt het goed!

 5. Pingback: Printable vlaggetjes voor een panda-thema verjaardag - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top