Connect with us

Printable voor traktatie tweede verjaardag – ook leuk voor het verjaardagsfeestje

Printables

Printable voor traktatie tweede verjaardag – ook leuk voor het verjaardagsfeestje

Bij een verjaardag hoort een traktatie! Ik begreep al eens dat zelfs de allerkleinsten al mogen trakteren op kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Dus maakte ik een printable om eenvoudig een traktatie te maken. Overigens doet deze traktatie het ook heel leuk op het verjaardagsfeestje zelf. Twee vliegen in één klap. En had ik al gezegd dat-ie supersimpel is? Lees gauw verder!

Trakteren op rozijntjes

Trakteren is best een ding geloof ik. Maar als je een (loeder?)moeder zoals ik bent, wil je je er ook graag gemakkelijk van afmaken. Natuurlijk dan wel weer op zo’n manier dat het er niet zo uitziet.

traktatie printables gratis download tweede verjaardag trakteren rozijnendoosjes

Met deze printable maak je heel gemakkelijk een leuke traktatie met rozijntjes, in de stijl van het verjaardagsfeestje (tenminste, als je de party printables voor de tweede verjaardag ook gebruikt).

Supersimpel rozijnendoosjes versieren

Gebruik de printable om rozijnendoosjes te versieren. Download het bestand en print het uit, zoveel als je nodig hebt. Dan moet je even flink aan de slag met een schaar om alle cupcakes uit te knippen.
Leg vervolgens rozijnendoosje tussen een uitgeknipte cupcake en plak het op elkaar. Klaar is je traktatie!

traktatie tweede verjaardag opvang verantwoord trakteren traktatie printable tweede verjaardag

Traktatie voor verjaardagsfeestje

Deze traktatie doet het vast leuk op de opvang. Lis hoefde nog niet te trakteren dus ik gebruikte ze zelf op haar verjaardagsfeestje. Ik printte er een paar op wit papier en wisselde af met gekleurd papier, in mijn geval okergeel en roze.

Download traktatie printable

DOWNLOAD verjaardag traktatie 2 jaar

Je kunt deze printables op standaard printpapier printen.

De party printables voor de tweede verjaardag vind je hier.

Nog meer decoratie nodig? Bestel hier zwarte en zwart/witte rietjes of zo’n toffe en Instagrammable folie cijferballon 2 jaar. Ik vond ook nog fantastische confetti ballonnen.

Ik hoop dat je iets aan deze printable voor het maken van een traktatie hebt!

x Anniek

Zoek je nog andere decoratie voor de tweede verjaardag? Koop het dan via Bol.com via deze link – ik ontvang daarvan een percentage. Dat helpt mij enorm en jij hoeft er verder niets voor te doen! Mijn dank is groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via deze link bestellen. 

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

 

 

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top