Connect with us

Gratis printable kerst inpakpapier voor de leukste kerstcadeautjes

feestdagen

Gratis printable kerst inpakpapier voor de leukste kerstcadeautjes

Een tijdje geleden was ik zo lekker aan het tekenen dat ik besloot om printable kerst inpakpapier te maken. Voor Sinterklaas had ik dat al eens gedaan, maar voor Kerstmis nog niet.

Printable inpakpapier?

Printable inpakpapier is best wel handig, zo merkte ik zelf ook al eens. Kom je inpakpapier tekort of heb je ineens nog een velletje nodig, dan print je het gewoon even. Zeker voor kleine of spontane cadeautjes kan printable inpakpapier dus echt een uitkomst zijn.

Zoek je nog cadeau-inspiratie voor kerst? Kijk even op deze ultieme lijst met originele cadeau’s voor peuters en kleuters van de mooiste merken.

gratis printable kerst inpakpapier

Download het kerst inpakpapier

En is het geen gezellig kerstprintje geworden?

Klik op de link hieronder om het printable kerst inpakpapier te downloaden en print het uit zo vaak als je nodig hebt.

Printable kerst inpakpapier

gratis printable kerst inpakpapier

Meer printables voor kerst

Voor tijdens het kerstdiner maakte ik een printbare placemat die je kids lekker in kunnen kleuren. Ook leuk op de andere dagen van de kerstvakantie natuurlijk. Met dit gratis sjabloon maak je gemakkelijk een kerst raamtekening met krijtstift.

printable kleurplaat kerst

Nog veel meer knutselwerkjes vind je in het 19-delige xmas knutselpakket, waar mee je kind onder andere een memory, schattendoosje/waxinelichtjeshouder, kersthangers, een mooie kerstslinger en nog veel meer kan knutselen. Het pakket is getest door mijn vijfjarige en je hebt er alleen papier, lijm, een schaar en tekengerei voor nodig.

x Anniek

Volg je mij al op Pinterest?

 

 

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top