Connect with us

Kerst printable: kleurplaat of placemat voor tijdens het kerstdiner

feestdagen

Kerst printable: kleurplaat of placemat voor tijdens het kerstdiner

De eerste kerst printable is een feit! De eerste, ja, want ik ben van plan er zeker nog een te maken. Ik heb zo veel plezier in het maken van feestdagen-printables. Van verjaardag en Sint rollen we nu lekker door naar kerst. En had ik afgelopen jaren helemaal niet zoveel zin in kersterige dingen, dit jaar gaat het anders.

Ik heb het kerst(versiering)virus goed te pakken. Ook al heb ik nog geen boom, kerstbal, Instagrammable kerstkrans of hippe auto-met-kerstboom-op-het-dak in huis – in mijn hoofd wordt flink gepland welke versiering waar moet gaan komen.

Misschien dat het door Lis komt dat ik er dit jaar zo’n zin in heb. Ze krijgt de kerstsfeer nu echt mee. Als een kleine ekster hebben al die glimmende dingen en lichtjes een behoorlijke aantrekkingskracht op haar. Ik vind het leuk haar de kersttraditie mee te geven. Voor ons bestaat die traditie uit de gezelligheid van een kerstboom in huis en een kerstdiner met familie.

kleurplaat gratis printable kerst

Gratis printable kleurplaat kerst

Voor de eerste kerst printable ging ik helemaal los met tekenen. Ik maakte een kleurplaat met allemaal kersterige plaatjes. Kleurplaten vind ik een van de leukste dingen om te maken: lekker figuurtjes tekenen. En vervolgens eindeloos schuiven en puzzelen om het geheel een beetje vol te maken.

kleurplaat kerst gratis printable

Gebruik de kleurplaat als entertainment tijdens de extra vrije tijd samen of als placemat tijdens het kerstdiner.

TIP: maak er een kerstkaart van

Wat houd ik toch van de creativiteit van mensen en van mijn volgers in het bijzonder :). Vorig jaar werd deze kleurplaat gebruikt om kerstkaarten van te maken. Wat een topidee! Die tip wilde ik je niet onthouden.

Download gratis kerst kleurplaat cq placemat

Ook deze kerst printable is gratis. Downloaden, printen en versieren maar!

DOWNLOAD kleurplaat kerst

Hebben je kids de kerst kleurplaat ingekleurd, stuur je me dan een foto? Dat zou ik echt superleuk vinden!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of Pinterest. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 4x printable menukaarten voor kerst + recepten voor het kerstdiner - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

NIEUW: PRINTABLE JUNGLE WEEKPLANNER VOOR EEN PRIKKIE

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenBack to school NL
To Top