Connect with us

Griezelig gratis kleurplaat voor Halloween

feestdagen

Griezelig gratis kleurplaat voor Halloween

Vier jij Halloween? Ik zie steeds meer decoratie langskomen op Instagram en ook huizen die versierd zijn met griezelige poppen en spinnenwebben. Zelf vier ik het niet, maar ik vond het wel heel leuk om een nieuwe kleurplaat voor Halloween te maken.

Het is alweer drie jaar geleden dat ik een Halloween kleurplaat tekende. De kleurplaat mocht dus wel een update krijgen.

En zie je de spin knuffel? Dochterlief is dus dol op spinnen (?! van mij heeft ze het niet…) en deze knuffel kocht ze zelf. Voor Halloween is hij wel passend, dus moest-ie erbij op de foto.

gratis halloween kleurplaat printable

Zoek je nog verkleedkleding voor Halloween, kijk dan even hier. Twee van de Elsa-jurken van onze vierjarige komen bij deze webshop vandaan en ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit. De jurken zijn inmiddels ruim 2,5 jaar oud en worden hier écht ECHT intensief gedragen (lees: ik vraag me af waarom ik nog kleding koop voor mijn dochter) en ze blijven erg goed.

Download de kleurplaat voor Halloween

Klik op de link hieronder en download de gratis Halloween kleurplaat.

Download de Halloween kleurplaat printable

Laat je kind zich lekker uitleven op deze tekening met kleurpotloden. Of krijtjes natuurlijk. Ik zag ook aquarelkrijt, dat klinkt erg gaaf, heeft iemand daar ervaring mee?

Vier jij Halloween eigenlijk?

x Anniek

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top