Connect with us

Herfst knutselen: download de gratis herfst kleurplaat

Printables

Herfst knutselen: download de gratis herfst kleurplaat

In de herfst knutselen we er op los. Er wordt toch aanzienlijk meer binnen gespeeld dit seizoen. Daarom ben ik aan de slag gegaan met een van de makkelijkste (herfst) knutselwerkjes: een kleurplaat!

Herfst knutselen

Kastanjes en blaadjes lenen zich voor geweldige herfst knutselideeën. Op mijn Pinterest bord ‘Doen met kinderen‘ kom je vast inspiratie tegen. Heb je geen zin om mega creatief te zijn, dan is een kleurplaat de ideale oplossing.

Ook leuk voor de herfst: download de gratis Halloween kleurplaat

Kleuren is zo fijn, ik doe zelf regelmatig mee met dochterlief. Het is ontspannend. In het weekend zitten we dan ook vaak lekker te kleuren samen. Zelf gebruik ik graag potloden, maar zij is dol op stiften. Ik snap dat ook wel, die kleuren zijn feller.

herfst kleurplaat gratis printable

Toen onze Stabilo viltstiften op waren, maakte ik de fout een pakket ‘veel voor weinig’ stiften te kopen bij een niet nader te noemen koopjeswinkel. Want, even gauw willen regelen en die winkel was toevallig dichtbij. Al tijdens het eerste gebruik van de stiften deden diverse kleurtjes het nauwelijks en de punten drukten ontzettend gemakkelijk in. Zo zonde, en liever doe ik duurzamere aankopen. De volgende set wordt dus zeker weer een betere aankoop, zoals deze van 30 stuks. Ook over Okonorm ben ik heel enthousiast, zo hebben de toverstiften van dit merk hier ook al voor uren kleurplezier gezorgd.

Urenlang knutselplezier? Bekijk de 19-delige knutselpakketten!

Download de herfst kleurplaat

Goed, de kleurplaat dan. Is-ie niet gezellig geworden?

herfst knutselen gratis herfst kleurplaat

Wil je ook aan de slag met deze kleurplaat, klik dan op onderstaande link, download het bestand, en printen maar. Veel kleurplezier!

Download herfst kleurplaat

Vind je dit een leuke printable, like mijn Facebookpagina dan zodat je geen gratis printables meer mist. Alvast bedankt!

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top