Connect with us

Halloween printable: kleurplaat (gratis download)

Printables

Halloween printable: kleurplaat (gratis download)

Bijna herfstvakantie, lekker herfstig weer: tijd voor een nieuwe printable kleurplaat! De vorige kleurplaat met unicorns, ijsjes en hartjes, was wellicht wat meisjesachtig. Deze keer ging ik dus aan de slag met wat stoerders. Het werden vleermuizen, spoken en pompoenen. Een heuse Halloween printable dus!

De download voor de Halloween printable kleurplaat staat onderaan deze pagina 

halloween kleurplaat printable gratis download minimixtape

Lekker tekenen

Stiekem ben ik best trots op het resultaat. De vorige keer schreef ik al dat ik nooit een tekentalent ben geweest. Maar dat ik digitaal tekenen zo leuk vind. Het maken van een kleurplaat zoals deze is dan ook echt een project waar ik heerlijk aan kan knutselen.

Hopelijk heeft jouw kindje er net zoveel lol in om ‘m in te kleuren!

Oh ja, ben je juf/meester of kinderleidster? Voel je vrij om deze Halloween kleurplaat ook in de klas te gebruiken!

halloween printable kleurplaat minimixtape

Gratis Halloween printable

Download de Halloween printable kleurplaat door op de onderstaande link te klikken. Zoals altijd is de printable gratis!

DOWNLOAD HALLOWEEN KLEURPLAAT

Nog tekengerei nodig? Hier kun je lekker makkelijk kleurpotloden bestellen. Of krijtjes natuurlijk. Ik zag ook aquarelkrijt, dat klinkt erg gaaf, heeft iemand daar ervaring mee?

Vier jij Halloween eigenlijk?

x Anniek

PS mag ik een beroep doen op jou? Je helpt mij enorm door dit bericht te delen met anderen. Veel dank voor je support!

Wil je zeker weten dat je geen printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagramof schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

 1. Pingback: Gratis printable: vleermuizen traktatie en vlaggenlijn Halloween - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

INSTAMIX

 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top