Connect with us

Ik zie, ik zie…. Kleurplaat om zelf te printen

Printables

Ik zie, ik zie…. Kleurplaat om zelf te printen

Vindt jouw kindje het ook zo leuk om te kleuren? Hier hoeft mevrouw maar een potlood, krijtje of pen in het vizier te krijgen en het is raak. Tekenen en kleuren zijn een echte hit!

Download de kleurplaat onderaan de pagina

Tekenen? Ik?

Ik ben nooit een overdreven tekentalent geweest. Lis vindt het superleuk als wij dingen voor haar tekenen – ze geeft echt opdrachten hoor, van zonnetjes tot camper tot de hele boerderij, er komt vanalles in haar op wat wij dan op papier moeten krijgen – maar ik merk dat ik toch gauw een tegenvoorstel doe als ‘zal ik een zon tekenen’ als ze weer vraagt om een koe.

‘I spy, with my little eye…’,

Digitaal tekenen vind ik een stuk leuker. Dus ging ik voor deze kleurplaat even helemaal los met allerlei vrij random figuurtjes. Eigenlijk heb ik gewoon diverse plaatjes, waarvan ik zelf dacht dat ze leuk zouden zijn om in de kleuren, bij elkaar gezet.

kleurplaat downloaden printen minimixtape

Unicorns, een tipi, een cactus; er valt van alles te ontdekken op deze kleurplaat. De figuurtjes zijn niet overdreven klein, zodat kids van verschillende leeftijden er mee aan de slag kunnen.

Ik heb veel plezier gehad met het maken van de tekeningen. Hopelijk hebben jullie (kinderen) er lol in ze in te kleuren! Stuur je me een foto??

kleurplaat downloaden printen minimixtape kleurplaat downloaden printen minimixtape

Kleurplaat downloaden en printen

Hier is-ie dan, de printable van de week. Zoals altijd weer gratis!

KLEURPLAAT I SPY DOWNLOADEN

Hier kun je lekker makkelijk kleurpotloden bestellen. Of krijtjes natuurlijk. Wat dacht je van aquarelkrijt? Klinkt erg gaaf, heeft iemand daar ervaring mee?

Vind je dit een leuke printable? Je helpt mij enorm door dit bericht te delen met anderen. Veel dank voor je support!

Wil je zeker weten dat je geen printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagramof Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Kleurplaat voor Halloween (gratis download) - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top