Connect with us

Ze hebben ‘m verdiend: het thuiswerk diploma voor kinderen (gratis printable)

aftelkalenders en beloningskaarten

Ze hebben ‘m verdiend: het thuiswerk diploma voor kinderen (gratis printable)

Dit vond ik echt zo leuk: via Instagram werd ik benaderd of ik misschien een printable thuiswerk rapport wist te vinden. Annelieke (@huisjenr36) wilde haar kids dit graag cadeau doen na het wekenlange thuiswerken. Een dergelijk rapport had ik nog niet gezien, dus ging ik zelf aan de slag. Het werd een thuiswerk diploma voor kinderen en je download ‘m gratis.

Een thuiswerk diploma?

Het idee van Annelieke was dat niet alleen de ouders maar ook de kinderen het best zwaar hebben in deze tijd. En dat ze wel wat extra’s verdienden.

Lees ook: de lockdown bucketlist met 25 activiteiten

Daarom koos ik voor het maken van een diploma, in plaats van een rapport. Simpelweg omdat ik een diploma toch wat feestelijker vond voelen.

De input voor de ‘checklist’ die op het diploma staat, kwam ook van Annelieke. Super bedacht!

Met het idee en de tekst compleet kon ik direct gaan tekenen. Heel leuk om zo eens ‘op aanvraag’ aan de slag te kunnen. (Trouwens, ik ontving nog een opdracht, voor het maken van een speciale kleurplaat. Daarover binnenkort meer!)

En ziehier het resultaat: een gezellig en grappig diploma om je kind een stukje positiviteit mee te geven.

Heeft je kind virusvragen? Lees hier mijn review over het kinderboek ‘Het geheime leven van virussen‘ of bestel het kinderboek gelijk hier.

thuiswerk diploma

De dagplanner met symbolen biedt peuters en kleuters structuur en kun je eindeloos hergebruiken. Je vindt deze printbare dagplanner hier.

Download het thuisdiploma voor kinderen

Deze download is gratis. Klik op de link hieronder voor het thuiswerkdiploma voor kinderen. Enne, ken je nog (ouders van) kinderen die dit diploma ook verdienen? Stuur het dan door!

Download het thuiswerk diploma

x Anniek

PS een ‘gewoon’ diploma, wat je tevens kunt gebruiken voor fietsen, grote broer/zus, veter strikken of iets anders, vind je hier , hier en hier.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in aftelkalenders en beloningskaarten

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top