Connect with us

Gratis printable aftelkalender verhuizen voor duidelijkheid voor je kind

aftelkalenders en beloningskaarten

Gratis printable aftelkalender verhuizen voor duidelijkheid voor je kind

Laatst vroeg een moeder op het schoolplein of ik ook een aftelkalender verhuizen op de site had staan. Zij gaat binnenkort verhuizen met kinderen en om haar dochter een beetje te helpen aan een beetje duidelijkheid was ze op zoek naar zo’n kalender. Zulke vragen vind ik zo ontzettend leuk! En omdat zo’n printable nog niet op de site stond, ging ik aan de slag met tekenen.

Eerder schreef ik al eens een blog over verhuizen met kinderen, met daarin wat tips om de verhuizing te regelen maar ook een aantal boekjes over het onderwerp. Omdat (voor)lezen nu eenmaal erg fijn is voor kinderen. Lees het blog dus zeker even na als je een verhuizing op de planning hebt staan.

verhuizen met kinderen aftelkalender

printable aftelkalender verhuizen

Printable aftelkalender verhuizen

Voor kinderen is tijd een vaag begrip. Een aftelkalender helpt dus om een beetje duidelijkheid te scheppen. En laat duidelijkheid nu vaak een toverwoord zijn voor kinderen ;).

De aftelkalender verhuizen heeft 20 dagen, dus je kunt bijna drie weken aftellen met je kind. Ik las eens dat heel veel langer voor jonge kinderen niet zo veel zin heeft, het is vrij ongrijpbaar wellicht. Maar omdat je als ouders toch al wel volop bezig bent met inpakken en regelen rond die tijd, kan het toch fijn zijn een beetje inzicht te scheppen in wat er gaat gebeuren.

gratis printable aftelkalender verhuizen

Het principe is verder simpel: print de aftelkalender verhuizen uit en streep samen elke keer een dagje af. Je kunt de kalender printen op vrolijk gekleurd papier of laat je kind ‘m lekker inkleuren. Maak er iets gezelligs van!

Download de printable aftelkalender verhuizen

Duurt je verhuizing nog even, sla dit artikel dan op. Bijvoorbeeld op Pinterest.

Succes met verhuizen!

x Anniek

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in aftelkalenders en beloningskaarten

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top