Connect with us

About

Kids design en printables

Minimixtape begon als plek om design en gratis printables te delen. Als content creator heb ik een voorliefde voor mooie dingen en heb ik vaak te maken met grafische vormgeving. Ik ontdekte zelf tekenen in Illustrator en was meteen verkocht. Ontzettend leuk! Ontwerpen zonder doel is echter geen fun. Dus startte ik met het delen van mijn designs via mijn blog.

En elke keer dat ik hoor dat iemand de printables gebruikt of er een foto van ontvang, loop ik de rest van de dag rond met een glimlach.

De blogs met printables vul ik aan met artikelen over design voor kids en toffe speelgoedtips. Ik houd van duurzaam, open einde, handgemaakt, kleine ondernemingen. Dat lees je terug op Minimixtape.

printable voor pasen doosje chocolade

En toen, een mamablog. Of mama-reisblog

Maar ik besefte dat Minimixtape mijn plekje op het internet is. Ik kreeg behoefte om meer persoonlijke artikelen te schrijven. Dat vind ik aan de ene kant heel spannend, maar ook juist het leuke aan bloggen. En veel leuker dan ik dacht.

Lees ook: Wie is de mama achter Minimixtape?

Wat voor verhalen deel ik dan? Verwacht van mij geen zwangerschapsblogs of ‘beste luier’ artikelen. Maar ik wil wel graag bloggen over reizen als mama.

Kan ik daarover vertellen dan?

Mijn man en ik werken allebei als zelfstandig ondernemer. En dus hebben we vrijheid. Veel vrijheid. Wij kunnen werken wanneer we willen, waar we willen. Zodoende werkten we al een aantal maal vanuit het buitenland. Vanaf Fuerteventura bijvoorbeeld. Met laptop in de zon.

reisdilemma's tag reizen met kinderen mamablog

Reislust en locatie onafhankelijk werken – met kind

Locatie onafhankelijk werken is verslavend. En de komst van ons meisje deed ook niks af aan onze wanderlust. En zo vertrokken we ook met Lis voor een maand naar Fuerteventura en brachten we vier weken in Portugal door.

Lees ook: reizen tijdens mijn zwangerschap

Lees ook: reizen die we maakten met Lis voor haar eerste verjaardag

Daarover, en over alle andere reizen die we met haar maakten, vertel ik graag. Minimixtape is de plek om mijn reislust en droom om locatie onafhankelijk te (blijven) werken, te delen.

De mama achter Minimixtape

Mijn naam is Anniek. 34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl maak ik een mixtape van verhalen over design, ondernemen en reizen als mama.

auteur minimixtape kids design en gratis printables voor kinderen

Dank als je mijn blogs leest, een printable gebruikt, een reactie achterlaat of een aankoop doet in mijn shop! <3

Contact?
Samenwerken?
Mij inhuren als content creator?

Leuk! Klik hier.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

INSTAMIX

 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top