Connect with us

About

Als ouder herken je het vast wel. Er moet regelmatig inééns een knutselwerkje gemaakt worden (denk: kleurplaat, moederdag cadeautje of oeps, het bedankje voor de juf!). Of je probeert je kind uit te leggen dat morgen, morgen is en niet vandaag. En dat hij of zij pas echt over een week jarig is.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables een stukje relaxter te maken.

Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt.Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd!

Ik deel onder andere:

  • weekplanners voor kind en gezin
  • aftelkalenders voor vakantie of bijvoorbeeld Sinterklaas
  • beloningskaarten
  • kleurplaten
  • printables om eenvoudig een traktatie of verjaardagsfeestje te decoreren

Of je nu een structuurjunkie of chaos mom bent, ik weet zeker dat je één of meerdere van mijn printables kunt gebruiken!

Printables – speelgoed- en kinderkamertips – mama

De blogs met printables vul ik aan met artikelen vol toffe speelgoed- en kinderkamertips. Want ook daarin kun je als ouder wel wat hulp of inspiratie gebruiken. Ik houd van duurzaam, open einde, handgemaakt, kleine ondernemingen. Dat lees je terug op Minimixtape. Verder zul je zo af en toe een artikel over reizen met ons mopje lezen, want dat doen we regelmatig en ik schrijf er graag over.

Wie is nu de mama achter Minimixtape?

Mijn naam is Anniek, ik ben 34 en moeder van Lis (2015). Ik ben zelfstandig ondernemer, net als mijn man. Beide houden we van reizen en zo werkten en reisden we al een aantal maal volgens het ‘digital nomad concept’, ook samen met ons meisje.

Lees ook: Wie is de mama achter Minimixtape?

Heb je een vraag, een suggestie voor een nieuwe printable of wil je graag een unieke review van jouw product? Via de contactpagina kun je direct een berichtje sturen. Als je liever een mailtje stuurt, doe dat dan naar hallo@minimixtape.nl.

Facebook @minimixtape
Instagram @minimixtape.nl
Pinterest @minimixtape

Vergeet ook niet:

  1. Je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief om direct een exclusieve printable te ontvangen
  2. Mijn Facebookpagina te liken zodat je geen speelgoed- en kinderkamertips en gratis printables meer mist

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top