Connect with us

Wie is de mama achter Minimixtape

Momlife

Wie is de mama achter Minimixtape

Ik zag zo veel andere bloggers lijstjes met ‘best of 2017’ of voornemers en doelen voor 2018 publiceren, dat het me aan het denken zette. Het eerste blog van dit nieuwe jaar moest eigenlijk wel iets speciaals worden. Al langer had ik een idee. Een artikel daarover stond zelfs al maanden in concept. En vandaag besloot ik het te voltooien.

mama achter minimixtape kidsblog vol design, reizen en ondernemen als mama

Een tijd geleden ontving ik een mail met als aanhef ‘Hallo minimixtape’. Toen dacht ik: misschien is het tijd voor een wat persoonlijkere insteek op dit blog. Uiteindelijk is dit mijn plekje op het wereldwijde web.

Sindsdien slinger ik een beetje heen en weer tussen ‘yay, go for it’ en ‘willen jullie dit wel lezen?’.

Komt ook bij dat ik eigenlijk niet zo graag heel persoonlijke dingen deel.

minimixtape blog printables ondernemer work anywhere

2018 blog goals

Hoe dan toch die persoonlijkere insteek?

Weet ik nog niet helemaal. Ik ben dit artikel ook maar aan het schrijven zonder dat ik precies weet waar ik heen wil. Dat past ook wel bij mij. Ergens in mijn achterhoofd zit vaak wel het grote(re) geheel, maar ik kan vrij impulsief aan dingen beginnen en dan wel zien waar het schip strandt.

Goed, verwacht geen ‘echte’ mamadingen – onderwerpen als de beste luiers of 10 manieren om een hydrofiele luier te gebruiken passen niet bij mij. Nu in ieder geval niet.

Wat ik wel graag wil delen, is hoe wij ons leven indelen. Ondernemen, opvang, reizen.

Mama achter Minimixtape

Is dat interessant dan? Laat ik daarvoor eerst wat meer over mezelf vertellen.

Ik ben (nog anderhalve maand) 33. Getrouwd sinds 2010 en ik weet niet precies meer hoe lang samen – nu ik dit schrijf bedenk ik me dat dat zomaar eens de magische 10 jaar zou kunnen zijn. Of zitten we alweer op 11… Ik ben dus zo’n vrouw die dat vergeet. Gelukkig staat de trouwdatum in mijn ring, haha.

In november 2015 werden wij ouders van Lis. Ik ben ontzettend trots en verwonderd om mama te zijn en tegelijkertijd nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn.

Work anywhere

Sinds een jaar of drie werk ik als zelfstandig ondernemer. Mijn man ook, die doet dat al wat langer. Ik maak vooral content, hij maakt animaties. Samen zelfstandig ondernemer zijn betekent heel. veel. vrijheid.

We kunnen in principe werken waar we willen. Dat inspireerde ons om vanuit het buitenland te gaan werken. Zo spendeerden we al een maand in Berlijn, twee keer een maand op Fuerteventura, een maand in Portugal en bijna vier weken in Noorwegen. Ook met Lis.

Wat te verwachten in de persoonlijke blogs

Mijn ‘blogdagen’ zijn nu in principe maandag en woensdag (design voor kids) en vrijdag (gratis printable). Hoe vaak ik en wanneer ik een persoonlijk artikel wil delen, weet ik nog niet helemaal. Maar ik heb genoeg ideeën voor artikelen.

Hoe vaak en waarheen heb ik gereisd tijdens mijn zwangerschap?
Gaan we dit jaar weer een maand weg?
Of zijn we misschien wel iets heeeel anders van plan…?

Ik laat het voor nu bij deze cliffhangers. En hoop natuurlijk dat je terug komt om deze ‘persoonlijke blogs’ te komen lezen!

x Anniek

PS ik vind het best spannend dit artikel te publiceren. Wil je een reactie achterlaten, hier of op social media, dan vind ik dat super leuk!

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

23 Comments

23 Comments

 1. Ellen

  2 januari 2018 at 18:04

  Super leuk stuk. Je doet het goed x

  • Anniek

   2 januari 2018 at 20:25

   Wat een lieve woorden Ellen, dat doet echt goed! Dankjewel voor je reactie <3

 2. Manon Waroux

  2 januari 2018 at 21:21

  Super leuk! Wat heb je toch een heerlijke schrijfstijl. Lekker vlot. En enorm leuk om te lezen. Trots op je

  • Anniek

   3 januari 2018 at 21:26

   Wow wat een mooi compliment lieve Manon!! <3 Lief dat je reageert!

 3. Annet Drost

  2 januari 2018 at 22:53

  Kom maar op met de volgende! 😉

 4. marianne drachter

  3 januari 2018 at 15:20

  voor mensen die je niet kennen is het toch leuk om te weten wie hierachter zit!
  super leuk anniek! ga zo door!

  • Anniek

   3 januari 2018 at 21:33

   Wat lief dat je een berichtje achterlaat Marianne! Vind het gek over mezelf te schrijven hoor, maar tegelijkertijd ook leuk om opener te zijn. Dankjewel voor je mooie compliment!

 5. Arina

  3 januari 2018 at 16:44

  Jeeeeej! Ik houd hiervan… ik blijf alles lezen!
  X

  • Anniek

   3 januari 2018 at 21:34

   Ik houd van jouw lieve support <3 <3 waardeer het enorm!!

 6. Karen nicolai

  3 januari 2018 at 18:59

  Ik leerde je kennen als meisje van 4 totdat jullie gingen verhuizen naar gorinchem. Daarna via mama wel op de hoogte gehouden natuurlijk ;-). Je ontwerpt hele leuke spulletjes en je schrijft heel erg leuk. Ga zo door meis ik blijf je volgen van een afstand xx

  • Anniek

   3 januari 2018 at 21:37

   Oh Karen wat een lieve mooie woorden weer! Ik word er stil van… Ontzettend bedankt voor je opbeurende berichtje!!

 7. Kees Hoogendoorn

  3 januari 2018 at 22:28

  Lekker bezig Anniek,gewoon je gevoel volgen dan blijft het zeker leuk

  • Anniek

   7 januari 2018 at 23:56

   Wat een lieve woorden Kees, heel leuk dat je een reactie achterlaat!!

 8. Jonne

  5 januari 2018 at 00:53

  Super leuk om te lezen en alleen maar tof dat je meer van jezelf gaat laten zien op je blog! Goed bezig! van een fan

  • Anniek

   7 januari 2018 at 23:58

   Ahhh dankjewel!! Je laat me helemaal glimmen! Superlief dat je een reactie achterlaat!!

 9. Pingback: Eerste printable van 2018: download de weekplanner voor kinderen - minimixtape

 10. Annely

  5 januari 2018 at 14:39

  Hi anniek,

  Erg leuk jouw blog, wat een rijkdom die vrijheid die jij en jouw man ervaren! Vind je printables heel leuk en handig, erg leuk om meer van jou te lezen! Go for it!

  • Anniek

   7 januari 2018 at 23:59

   Wat een lieve en leuke reactie Annely, dankjewel!!

 11. Pingback: Reizen tijdens de zwangerschap: hier ik ging heen - minimixtape

 12. Pingback: 3x thuiswerkplek inrichten met lockerkasten - mamablogger - minimixtape

 13. Pingback: Over locatie onafhankelijk werken en digital nomad wannabees - minimixtape

 14. Pingback: Zomerbloghop 2018 + win Nijntje corduroy knuffel - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top