Connect with us

Lekker hangen met de familie (letterlijk!) in de familiehangmat

Musthaves

Lekker hangen met de familie (letterlijk!) in de familiehangmat

Denk je eens even in. Meer ontspannen met het gezin. Wellicht denk je gelijk aan vakantie, maar dat hoeft niet. In een hangmat ervaar je evengoed dat vakantiegevoel. En in een familiehangmat kun je letterlijk lekker hangen met de familie. Hashtag familygoals!

Samen in de familiehangmat

Een familiehangmat is extra groot, zodat je er met twee, drie of zelfs vier personen in kunt kruipen. Fijn samen ontspannen, een dutje doen, tegen elkaar aan boekjes lezen. Hoe gezellig! En over het algemeen geldt: hoe groter de hangmat, des te comfortabeler deze ligt. Je kunt er dus ook prima even alleen gaan liggen, voor een relaxt momentje me-time.

Nu is het natuurlijk goed mogelijk dat je geen twee palmbomen of andere punten hebt om de hangmat aan te bevestigen. Toch hoeft dat niet te betekenen dat je geen familiehangmat in huis kunt halen. Er bestaan namelijk ook hangmatstandaarden om de hangmat in te hangen, ook in familieformaat. Daarmee kun je de hangmat neerzetten op elke plek die je wilt.

Baby- en kinderhangmatten

Wist jij dat er ook baby- en kinderhangmatten bestaan? Voor baby’s is een hangmat ontzettend fijne ontspanning. Dit komt ten eerste omdat de hangmat zich zo lekker naar de rug van een baby vormt, waardoor je kindje er lekker cosy bij ligt. Ten tweede schommelt een hangmat een beetje, en beweging is vaak een succesrecept om een baby heerlijk te laten dutten. Een babyhangmat kun je in de box ophangen, maar er bestaan ook speciale standaarden om de hangmat in te hangen. Tof voor je eigen baby, maar ook als origineel kraamcadeau!

Hangmatten voor kinderen zijn wat kleiner dan een eenpersoonvariant, waardoor ze ook onder een hoogslaper gehangen kunnen worden. Voor kinderen is een (extra) momentje ontspanning ook heerlijk en ze zullen de hangmat fantastisch vinden. Zeker voor drukke kids is een hangmat een fijne plek om tot rust te komen. Goed om te weten: het zachte wiegen verbetert de balans van je kind. Zo’n kinderhangmat is dus ook nog eens super verantwoord.

Is een familiehangmat iets voor jou?

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top