Connect with us

Wat ik wil bereiken met mijn blog

Werk en leven

Wat ik wil bereiken met mijn blog

Met dat mijn blog groeit, groeien ook mijn plannen. In mijn bio staat niet voor niks dat ik een rupsjenooitgenoeg ben. Ik begon dit blog met de insteek printables te maken en over design voor kids te schrijven.

Ik merk echter dat ik steeds meer de behoefte krijg om meer over ons leven te delen. Niet dat dat nu zo enerverend is, maar als twee zelfstandig werkende ondernemers met dus veel vrijheid is het ook niet standaard.

Ik begrijp steeds meer dat ik daarin ook het onderscheid maak. Én dat juist dát artikelen zijn die mensen, jullie, jij, graag lezen. Ik kan de mooiste designspullen voor je vinden, maar ik snap nu dat het ook leuk is, of zelfs leuker is, om te lezen hoe het ouderschap, ondernemen en reizen als ouders ons afgaat.

Met dat inzicht wilde ik dus iets gaan doen. Ik heb eigenlijk niks met goede voornemens. Gekscherend zeg ik wel eens dat ik ze elke dag maak. Toch was het goed op een rij te zetten wat ik wil (gaan) bereiken met mijn blog.

1. Verhaal vertellen

Sinds ik voor mezelf begon, heb ik meer vrijheid. En die vrijheid inspireerde ons. Waarom zouden we er geen gebruik van maken? Stiekem zijn we digital nomad wannabees. We pakten onze tassen en vertrokken een aantal maal naar het buitenland om vanuit een wereldstad, een fijn eiland of een Portugees stadje ons werk voort te zetten. Ook met onze kleine.

Hoe gaat dat dan, wat pak je in, waar gingen we heen, hoe beviel het, konden we nog werken?
Ik wil vaker persoonlijke verhalen vertellen en meer delen over de reizen die wij maakten met ons moppie.

2. Artikelen delen van andere bloggers

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”. Ik heb regelmatig meegedaan aan bloghops en ‘spam je blog’ topics bij andere bloggers. Zo sympathiek vind ik dat soort artikelen! Het paste tot nu toe niet bij mijn blog, vond ik. Daar wil ik verandering in brengen, op het gebied van de printables. Er wordt zo veel leuks gemaakt, en het is leuk daar (extra) aandacht aan te geven.

(Dus heb je een toffe printable gemaakt? Laat het me weten en misschien komt-ie binnenkort hier voorbij!).

3. Onderscheid in social media

Tot een paar dagen geleden deed ik niet zo veel met Pinterest en ik bleef stoeien met de vraag ‘wat deel ik nu op welk kanaal?’. Ik wil dat het interessant is mij op meerdere plekken te volgen. Ik wil dus verschillende content aanbieden, maar het moet wel één verhaal blijven.

Het idee is nu dat ik op Facebook met name de blogposts zal delen, op Instagram kun je me volgen voor mijn dagelijkse leven en op Pinterest bied ik inspiratie op het gebied van reizen, ondernemen & bloggen, printables en design.

4. Dream, believe…

Wat is het spannend om dit te delen. Maar soms is het beter dingen openbaar te maken. In mijn geval merk ik dat ik er dan harder voor ga werken.
Dus here goes: het is echt mijn droom om met Minimixtape een (deel van mijn) inkomen te verdienen. Het zou het tofst zijn als dat lukte met mijn shop, aangezien dat mijn eigen producten zijn waar ik heel veel energie ingestoken heb.
Ik hoop daarnaast met affiliate marketing of betaalde artikelen wat bij te verdienen. Want de digital nomad lifestyle blijft trekken :). Het zou fantastisch zijn als ik door Minimixtape het locatie onafhankelijk werken zou kunnen uitbreiden.

Vier gedachtes, vier handvatten om jou als lezer nog meer te boeien en mijn blog nog verder te laten groeien – althans, dat hoop ik :).

Heb jij voornemens of doelen gemaakt, voor jezelf of voor je blog?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

5 Comments

5 Comments

 1. MamaMinke

  1 februari 2018 at 07:49

  Wat gaaf! Ik denk dat dat zeker heel leuk is. Ik lees zelf meer persoonlijke verhalen dan dat ik interieur bekijk. Ik heb wel wat doelen voor mijn blog maar nog niet zo openbaar gemaakt. Misschien toch eens doen haha.

  • Anniek

   1 februari 2018 at 10:43

   Wat fijn om te lezen, die bevestiging dat dat dus inderdaad leuker is om te lezen. Een stuk spannender om te schrijven vind ik, maar tegelijk ook fijner. Het is tenslotte mijn stukje internet, dit :). Hoop dat je je doelen mag bereiken dit jaar!

 2. Jessica J.

  1 februari 2018 at 15:39

  Altijd leuk om te lezen wat andere bloggers willen bereiken. Veel succes!

  • Anniek

   2 februari 2018 at 15:34

   Die artikelen lees ik inderdaad ook graag bij anderen. Besef ik nu pas dat ik ook zulke dingen kan schrijven, hihi. Dankjewel!

 3. Pingback: DIY masker voor carnaval + gratis printable - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Werk en leven

POPULAIR

INSTAMIX

 • Random pff ik zie dat het alweer ruim een
 • Vakantiefotos wat doe jij ermee? Wachten tot je de tijd
 • Ohhh ik heb weer een pareltje van houten speelgoed
 • Printables? Oh ja die maakte ik wel eens Sorry lieve
 • Dromenland Ik schreef al een paar keer over peuterbedjes
 • Mama ontspan en denk na Ik weet dat je het

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenSHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top