Connect with us

Spam je Pinterest!

Momlife

Spam je Pinterest!

Wat vind jij van Pinterest? Ik had er eigenlijk niet zo veel mee. Toch ben ik eens wat gaan pinnen, en van het één kwam het ander, en ineens heb ik een stuk of 16 borden. Het is leuk! Verslavend leuk zelfs!

Alleen vind ik het nog vrij lastig om andere accounts te ontdekken die het waard zijn om te volgen.

Dus daarom: een ‘Spam je Pinterest’-blog.

Heb jij een tof account of weet je een account wat ik echt moet gaan volgen? Promoot deze dan in de comments!

Zet er even een kleine introductie bij: bijvoorbeeld wat jij zoal deelt op Pinterest. En natuurlijk zou het ook leuk zijn als je ook de Pinterest-accounts van anderen die hebben gereageerd even bekijkt, of zelfs volgt.

Je kunt mij hier volgen op Pinterest.

Ok, spammen dus maar allemaal!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

6 Comments

6 Comments

 1. allaboutbertina

  3 februari 2018 at 11:36

  Wat een leuk idee om dit te doen voor Pintrest. Je kunt mij volgen op: https://nl.pinterest.com/allaboutbertina/ Ik deel heel veel verschillende dingen. Van make-up tot aan bullet journal ideetjes. Ik ben jou alvast gaan volgen 😉

  • Anniek

   6 februari 2018 at 14:40

   Yay leuk!! Dankjewel :). Jouw borden zien er ook goed uit, ik volg je nu ook!

 2. Dionne

  3 februari 2018 at 19:40

  LIEFDE voor Pinterest. Met interieur, mode, reis én blogtips

  https://nl.pinterest.com/diolifestyle/pins/

  • Anniek

   6 februari 2018 at 14:40

   Wauw wat een mooi account Dionne! Ik ben je gaan volgen.

 3. Sabine

  3 februari 2018 at 20:14

  Eigenlijk alles dat het leven leuker maakt: https://nl.pinterest.com/svstek/

  • Anniek

   6 februari 2018 at 14:39

   Ha dat moet je wel willen volgen! Ik in ieder geval wel hoor, je hebt er een volger bij :).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top