Connect with us

Boho love: hier shop je de mooiste boho merken voor vrouwen en kinderen (+ kleurwedstrijd)

Momlife

Boho love: hier shop je de mooiste boho merken voor vrouwen en kinderen (+ kleurwedstrijd)

Weet je nog dat ik een tijd geleden over boho kinderkamers schreef? Door de inspiratie in dat blog wilde ik mijn huis veranderen. Het was onder andere mijn doel om dat stijltje door te voeren in de kamer van dochterlief. (Ok, niet helemaal gelukt door de komst van een knalroze muur (…) maar met de toevoeging van rotan en een gezellig vloerkleed zijn we op weg.) Dat boho stijltje met rotan is ook gewoon verslavend mooi. Binnenkort opent een concept store volledig in het teken van die stijl.

Modern boho with a golden touch

Mijn hometown krijgt er zo’n pareltje bij. Binnenkort opent daar My little market. Een concept store die één stijl uitstraalt, die eigenaresse Danila zelf omschrijft als “modern boho with a golden touch”. Een winkel gericht op lifestyle en mode voor vrouwen en kinderen. Vol met mooie items van bekende merken en kleine ondernemingen, handgemaakte items in natuurlijke tinten, rotan en schelpen.

rotan boho schelpen pluimen

De winkel mag volgens de huidige regels op afspraak open, en op de Instagrampagina worden al mooie merken gedeeld die er te koop zijn. Mushie, Konges Slojd, kinderbeddegoed van Heppie Joe en Sunny June rotan items, kinderkleding van Navy Natural en droogbloemen van Sunny Lifestyle, om maar wat te noemen. Ik kan niet wachten!
My little market is gevestigd aan de Langendijk in Gorinchem, een knus straatje met veel unieke winkels. Het charmante pand ligt aan het water van de haven, waar in de zomer de bootjes varen. Het is echt een prachtige locatie, perfect voor een concept store als deze.

boho kinderkamer rotan

Kleurwedstrijd: win My little market shoptegoed

Danila vroeg me om een kleurplaat te maken voor een openings-winactie: de mooiste inzending wordt beloond met shoptegoed! Superleuk om deze opdracht te mogen tekenen. Ik tekende een kleurplaat in boho-stijl, passend bij de winkel. Ik hoop dat veel kindjes ‘m in gaan kleuren (prima vakantie-activiteit ook!). Je download de kleurplaat gratis via de website van My little market.

boho love kleurplaat printable

Hij is mooi geworden toch? Ik maakte bovendien ook een tweede ontwerp, gewoon omdat het zo leuk was om deze boho kleurplaten te maken en ik en Danila niet konden kiezen welke de leukste is. Ook die kleurplaat vind je op de site van My litte market. Kleur ‘m in en lever ‘m in om kans te maken op het shoptegoed.

Veel plezier met tekenen!

x Anniek

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top