Connect with us

9x boho kinderkamer inspiratie waardoor ik mijn huis wil veranderen

Kinderkamer

9x boho kinderkamer inspiratie waardoor ik mijn huis wil veranderen

Ik moet iets bekennen. Sinds we tijdens onze reis in een surfhostel verbleven ben ik om: mijn monochrome minimalistische interieur moet anders. Nog steeds wil ik niet té veel spullen of prullen en hysterische kleuren, maar de vibe mag anders. Meer surf, boho, vintage, groen (in de vorm van planten dan). Ook voor de kinderkamer. Want dat die stijl tof is voor in de baby- of kinderkamer, dat blijkt wel uit de inspiratie die ik verzamelde op Pinterest. Kijk maar mee!

Boho kinderkamer kriebels

De kriebels begonnen na een artikel dat ik las op de blog van Mirjam Hart, over de inrichting van haar babykamer. En met name de foto’s die bij dat artikel stonden. Zij legde een prachtig groot vintage vloerkleed in de babykamer. Ik vond het geweldig staan.
Op Instagram volg ik al een tijdje het account van Kirsten. Ook door haar plaatjes werd de veranderdrift aangewakkerd. De klap op de vuurpijl waren onze twee nachten in het ontzettend gaaf gestylde surfhostel Endless Summer in Portugal – en misschien wel de hele reis zelf.

De bohemian kinderkamer dus. Met rotan, groene planten en vintage vloerkleden. Met macramé, wandkleden en pompons. (Ik houd van pompons!) Op mijn Pinterest bord bewaarde ik steeds meer plaatjes in deze stijl. Ik ben echt verkocht!

9 x inspirerende bohomian kinderkamers

Zelf aan de slag met deze stijl

Hoe nu de boho kinderkamer-inspiratie en surfhostel omzetten in veranderingen in ons (hele) interieur? Ik ben maar begonnen met het aanschaffen van planten. Inmiddels staat er ook een kamerplant in Lis haar kinderkamer.

Tijdens onze reis vonden we twee oude skateboards in fijne blauwtinten. Wat een vondst! Geweldige souvenirs die ook nog eens bij ons én mijn streven passen. Dus die kregen een mooi plekje, een op onze slaapkamer en een aan de wand in de woonkamer.

In Lis’ kamer verving ik het okergele kleed dat er lag door een vintage-geïnspireerd geval van Kwantum. Ik zoek nu ook nog een exemplaar voor ons kantoor aan huis, en misschien de woonkamer. En er hangt zowaar een wandhanger aan de muur in de woonkamer.
Misschien zetten we ook wel gewoon een van onze surfplanken in de kamer, in plaats van in de kast. Dat doet het ‘m zeker, haha.

Wat vind jij van de boho kinderkamer? Ik had tot een jaar geleden echt niet gedacht dat ik dit leuk zou vinden! Zou het bij jou in huis passen?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

In dit artikel staan affiliate links. Koop je iets via een van deze links, dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij hoeft er verder niets voor te doen en ik heb geen inzage in je bestelling. Ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via zo’n link bestellen.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Nicole Orriëns

  28 augustus 2018 at 09:23

  Leuk dat je er zo door geïnspireerd raakte! Mijn interieur is denk ik ook wat je noemt ‘boho’. Niet echt bewust, maar zo gegroeid.

  • Anniek

   28 augustus 2018 at 09:26

   Dat zijn wel de mooiste interieurs, als het gewoon vanuit jezelf komt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

INSTAMIX

 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top