Connect with us

Fijn! Tapis Petit maakt wasbare vloerkleden voor kinderen met hippe designs

Kinderkamer

Fijn! Tapis Petit maakt wasbare vloerkleden voor kinderen met hippe designs

Weet je nog dat ik een tijdje geleden een blog schreef over kleine vloerkleden op de kinderkamer. Daarin tipte ik al de vloerkleden van Tapis Petit. Nu heeft dit Nederlandse bedrijf een gloednieuwe collectie gelanceerd. Hoog tijd dus voor een heel blog over dit merk. Want oef, wat is Tapis Petit goed in vloerkleden voor de kinderkamer!

Ik kwam Tapis Petit tegen dankzij Judith van webshop My Little Carpet, een shop vol, je raadt het al, vloerkleden voor de kinderkamer. Tapis Petit bleef me gelijk bij door de fantastische ontwerpen in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Toen ik verder las, bleek dat er ook echt over de materialen is nagedacht.

Fijne, zachte vloerkleden voor kinderen

De vloerkleden voor kinderen van Tapis Petit zouden super zacht zijn. Van My Little Carpet mocht ik een vloerkleed uitzoeken om dat te beoordelen. Het werd vloerkleed Fez, een vrolijk vloerkleed met een bohemian tintje. Judith adviseerde het kleed eerst even in de droger te stoppen, zodat het hoogpolige kleed iets minder zou pluizen. Een supertip, want het ligt er nu al even en ik heb er nog geen pluisje af zien komen.

Het vloerkleed van Tapis Petit is iets dikker dan het kleed van Lorena Canals dat eerst op haar kamer lag. En of het zacht is! Dochterlief is er dolblij mee, die ligt lekker te knuffelen op haar kleed. De lichte kleur van het vloerkleed in combinatie met de geometrische vormen geven haar kamer ook iets extra speels, perfect voor een kinderkamer. Wij zijn dus allebei ontzettend gecharmeerd van dit vloerkleed voor kinderen. Hoe vind jij het staan?

tapis petit vloerkleden voor kinderen kinderkamer

Tapis Petit gebruikt natuurlijke materialen en prachtige kleurtinten voor hun vloerkleden. Het label kiest voor duurzame grondstoffen, zonder schadelijke chemicalien. Dat is iets wat ik voor de kinderkamer wel belangrijk vind. Het idee dat je kind ligt te slapen in de chemische lucht die van een vloerkleed af komt, is toch vreselijk? Nog een grote pré is dat de vloerkleden van Tapis Petit wasbaar zijn. Dat is voor een vloerkleed op de kinderkamer natuurlijk wel ontzettend handig!

Nieuwe collectie vloerkleden van Tapis Petit

Ik schreef het al, het merk heeft onlangs de nieuwe collectie gelanceerd, als uitbreiding op de bestaande collectie. Ook de nieuwe vloerkleden volgen de kinderkamer trends, verwacht dus mooie aardetinten, jute en tijdloze kleuren zoals oudroze. Maar, eigenlijk moet je het gewoon zien. Onderstaand dus een aantal prachtige plaatjes. Wil je meer zien, bekijk dan hier de hele collectie Tapis Petit bij My Little Carpet.

vloerkleed-anna-dots-cream-TC1033-tapis-petit-6 nieuwe collectie tapis petit vloerkleden voor kinderen vloerkleden voor kinderen vloerkleed voor kinderen kinderkamer jute

Zowel de oude als de nieuwe collectie is nu verkrijgbaar. Welk vloerkleed voor kinderen is jouw favoriet?

Lees ook: de leukste kleine vloerkleden voor de kinderkamer

x Anniek

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top