Connect with us

De leukste kleine vloerkleden voor de kinderkamer

Kinderkamer

De leukste kleine vloerkleden voor de kinderkamer

Een van de beste aankopen voor de kinderkamer? Een vloerkleed! Naast het bed van Lis ligt sinds kort ook een klein vloerkleed, mevrouw stapt dus lekker comfortabel haar bed uit. In dit blog een ode aan de kleine vloerkleden voor de kinderkamer, ik laat je zien welke er op Lis’ kamer ligt en ik tip je over een aantal geweldige exemplaren.

Twee vloerkleden op de vloer?!

Eerder schreef ik al over het ein-de-lijk vinden van een vloerkleed zonder die typische vieze chemische geur. Er kwam toen een fijn (wasbaar!) vloerkleed van Lorena Canals op Lis’ kamer. Ontzettend blij mee. Nu mag dochterlief ook een exemplaar van Kidsdepot tot haar bezittingen rekenen. Twee vloerkleden op haar kinderkamer dus. Waarom?

kidsdepot berber vloerkleed kinderkamer

Ten eerste vind ik het er mega knus uit zien. Dat de kleden over elkaar heen liggen geeft een gezellig effect. Het kleine vloerkleed legden we strak langs haar bed. Wat een luxe voor onze kleine he, uit bed stappen zonder direct de voeten op een koude vloer te hoeven zetten?

En echt, een lekker zacht kleed is zo veel fijner om op te spelen dan de vloer. Helemaal nu het weer kouder wordt. Ook zelf vind ik het veel aangenamer om met dochterlief mee te spelen in haar kamertje, door het kleed op de vloer. Zitten we samen op de grond te rommelen, heerlijk!

Klein vloerkleed op de kinderkamer

Na het kleed van Lorena Canals had ik al een tijdje een berber vloerkleed op mijn wensenlijst staan. Ik viel voor de boho uitstraling daarvan. Maar het aanschaffen van zo’n exemplaar ging me wat ver – ik zag vooral grote kleden, en bijbehorende budgetten.

Toen kwam ik bij webshop My Little Carpet de kleine berber vloerkleden van Kidsdepot tegen. Zelfde uitstraling, een stuk beter betaalbaar en beter qua formaat. Ik was direct verliefd!

Handig ook, een shop vol vooral kleine vloerkleden voor de kinderkamer. Zo’n formaatje is ideaal voor naast het bed zoals bij ons, voor in een kleinere baby- of kinderkamer of gewoon omdat je geen zin hebt in een groot kleed. En ik wist niet dat er zo veel leuke kleine vloerkleden waren, kijk maar eens mee.

De leukste kleine vloerkleden voor grote persoonlijkheden

kindervloerkleed dino tapis petit kindervloerkleed leeuw tapis petit vloerkleed kinderkamer regenboog tapis petit rond klein vloerkleed kinderkamer jute kinderkamer vloerkleed kidsdepot

Lees ook: peuterbedjes om bij (en in!) weg te dromen

My Little Carpet verkoopt zo veel mogelijk duurzaam geproduceerde vloerkleden, vrij van chemicaliën. Een dikke pré, want hoewel ik best gevoelig ben voor interieurdingetjes, probeer ik daarin de laatste tijd duurzamere keuzes te maken. Na het bestellen van het Kidsdepot vloerkleed ontdekte ik het merk Tapis Petit in de shop. Een Nederlands merk wat duurzame vloerkleden maakt die ook nog eens echt te leuk én betaalbaar zijn. Je snapt dat ik weer een wensenlijstje heb. Ik wil zelf ook best op zo’n zacht kleed uit bed stappen, haha.

x Anniek

Meer kinderkamer inspiratie? Volg mij dan op Pinterest.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Fijn! Tapis Petit maakt wasbare vloerkleden voor kinderen met hippe designs - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top