Connect with us

Wandhangers in de kinderkamer zijn hip en hier vind je de leukste +WIN

Kinderkamer

Wandhangers in de kinderkamer zijn hip en hier vind je de leukste +WIN

Met pompoms, van canvas of macramé; muurhangers zijn hip. En ik snap het, ik ben ook om. Inmiddels verzamelde ik al een aantal toffe wandhangers voor de kinderkamer van Lis, voor de woonkamer en onze eigen slaapkamer. Er zijn ook zo veel gave exemplaren te vinden. Mocht jij nu nog denken ‘leuk, maar waar haal ik een wandhanger voor in de kinderkamer vandaan’ dan heb ik goed nieuws. Ten eerste staan er veel shopadresjes in dit blog, en ten tweede kun je een wandhanger winnen.

Hier koop je leuke wandhangers

Wandhangers zijn een geweldig DIY project. Je kunt dus prima zelf aan de slag, genoeg video’s over het maken van je eigen macramé muurhanger te vinden. Er is ook een grote kans dat je daar helemaal geen zin in hebt (like me). Geen nood. Via een platform als Etsy vind je een hoop creatievelingen die veel beter met draad overweg kunnen dan jij en ik en de meest fantastische decoratie maken. Dus ook wandhangers.

De macrame regenboog hanger is misschien wel de grootste hit. Logisch ook, regenbogen blijven magisch. De macrame regenboog schijnt super makkelijk te maken te zijn, maar natuurlijk zijn er mensen die dat voor je doen. Via Etsy is de keuze in regenbogen echt enorm, maar ook bij Sassefras of Little Dreamers vind je deze wandhanger.

Begin dit jaar stuitte ik op de shop van Primading. Zij maakt wandhangers zoals ik ze nog niet eerder zag, ik was op slag verliefd. Ze weeft er regenbogen, planeten en zonsondergangen in; hoe ze het doet, geen idee, maar ik vind het prachtig!

Meer toffe adresjes voor wandhangers in de kinderkamer

In onze woonkamer hangt een wandhanger van Kwantum en de wolkjes op de foto komen bij Intratuin vandaan. Doing Goods heeft gave dierenkoppen en in de collectie van het merk Kidsdepot vind je canvas hangers, kransen en macramé hangers.

wandhanger-doing-goods-kinderkamer-peuter-meisje-inspiratie

Nog een aantal online shops waar je terecht kunt:

OhFrankieHandmade
NoodledollNelly
WallKnot
Weaveandpom

Win zo’n kekke muurhanger!

Ben je net als ik helemaal enthousiast over de muurhangers? Goed nieuws: ik heb zin om er een weg te geven, dus vandaag start er een winactie.

wandhanger kinderkamer

Wat kun je winnen: de wolkjes wandhanger in donkergrijs van Intratuin, te zien op bovenstaande foto.

Zo doe je mee:

  • Laat in een reactie onder dit blog weten dat je meedoet.
  • Niet verplicht, maar ik vind het leuk als je vrienden/kennissen/de buurvrouw laat weten van deze winactie door ze te taggen onder het bericht van de winactie op Instagram of Facebook.
  • Niet verplicht, wel heel handig: volg mij op Instagram of Facebook om de bekendmaking van de winnaar niet te missen.

Alleen voor NL en België. Je kunt meedoen tot en met 13 november a.s. Op donderdag 14 november maak ik de winnaar bekend.

UPDATE: winnaar!

Via naamloten.nl heb ik een winnaar geloot. De naam die ‘uit de hoge hoed’ kwam is Els Black. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje met je gegevens aan hallo@minimixtape.nl dan zorg ik dat de wandhanger voor de kinderkamer naar je toe komt. Iedereen bedankt voor het meedoen en/of delen <3 !

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top