Connect with us

Ontroerend bijzonder cadeau: de sterrenhemelposters van MrStarsky

Kinderkamer

Ontroerend bijzonder cadeau: de sterrenhemelposters van MrStarsky

Soms kijk ik naar Lis of moet ik aan haar denken en dan overvalt het gevoel me weer in alle hevigheid. Ik vind haar zó ontzéttend bijzonder. (Is ze natuurlijk ook. En vind ik natuurlijk altijd, maar je herkent een dergelijke emomom bui vast wel.) Het is een onbeschrijfelijk gevoel, dat eigenlijk nergens in te vatten is. En toch… MrStarsky weet een boel van die emotie te vangen, in… een sterrenhemelposter.

Geef een sterrenhemel cadeau

Sterren zijn magisch. Kleine, schitterende lichtpuntjes aan een donkere hemel; je kunt de symboliek ervan eigenlijk onmogelijk over het hoofd zien.

Extra magisch is dat de sterrenhemel nooit hetzelfde is. Afhankelijk van waar je op aarde bent en hoe laat je omhoog kijkt, zie je altijd iets anders. Een bijzonder idee.

Zeker als je dat aan een speciaal moment koppelt, zoals een geboorte.

MrStarsky maakt sterrenhemelposters van alle onvergetelijke momenten. Dat kan een geboorte zijn, maar ook een huwelijk, verloving, eerste ontmoeting – dat is aan jou.

Op een poster staat de sterrenhemel zoals die exact op dat moment te zien was, op jouw locatie.

cadeautip sterrenhemel poster mrstarsky

De sterrenhemel op 25 november

Van MrStarsky mocht ik een sterrenhemelposter laten maken. En hoewel ik al overtuigd was voordat ik aan de slag ging, werd het nog veel ontroerender op het moment dat ik de datum, tijd en locatie van Lis’ geboorte invoerde op de website.

Terwijl de stand van de sterren berekend werd, zweefde ik in gedachten weer even terug naar dat ene levensveranderende moment.

Ondertussen kwam de sterrenhemel, Lis’ sterrenhemel tevoorschijn. Prachtig. De mooiste die ik ooit gezien heb.

sterrenposter mrstarsky kraamcadeau tip

Bijzonder (kraam)cadeau

Van een sterrenhemel zoals bij de geboorte is er geen tweede. Ik hoef dus niet uit te leggen dat zo’n sterrenhemelposter een bijzonder en origineel (kraam)cadeau is.

Het leuke is, dat je tot jaren terug de sterrenhemel kunt laten berekenen. Letterlijk, de site namelijk gaat terug tot het jaar 1800 (!).

Er zijn verschillende designs waaruit je kunt kiezen, van een unieke samenwerking met de Amsterdamse kunstenares Sella Molenaar tot een sterrenhemel met Woezel en Pip. Ikzelf koos voor de AQUA sterrenhemelposter.

De posters worden gedrukt op mooi stevig papier, geen lullig velletje.

Ook handig: je kunt direct een bijpassende lijst meebestellen. En ik was echt positief verrast over de mooie lijst, zo kwalitatief!

cadeautip gepersonaliseerde poster kinderkamer sterrenhemel

En wat vindt Lis van haar sterrenhemelposter?

Dochterlief is dol op sterren én een echt nieuwsgierig aagje. Ze wilde dus van alles weten over ‘haar poster’ (dat wordt nog even snel wiki raadplegen over de verschillende sterrenbeelden) en vond de sterrenhemel erg mooi.

Hier gaan we nog lang dromerig naar kijken, samen.

x Anniek

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top