Connect with us

De leukste spullen met regenbogen op de kinderkamer (+ poster download)

Kinderkamer

De leukste spullen met regenbogen op de kinderkamer (+ poster download)

Ik hou van regenbogen. Ik vraag me wel eens af of er mensen zijn die er de magie niet van inzien. Die kleurrijke banen maken je toch ontzettend blij? Dat magische maakt ze ook zo leuk voor kinderen. Geen wonder dus dat regenbogen op de kinderkamer zo hip zijn.

Dág witte muren van de kinderkamer

Vier jaar geleden ging ik nog door het leven als verstokte monochrome lover. Zo was ook de babykamer lekker zwart/wit. Maar met dochterlief is er nog iets anders in huis gekomen. Kleur. Zo ook op de kinderkamer.

Een tijd geleden besloten we de nog altijd witte muren van de peuterkamer onder handen te nemen. Een muur kreeg het welbekende stippenbehang van Kwantum. (Inderdaad, toch nog zwart/wit.) Een andere muur behingen we met een prachtige behangcirkel van Hartendief.

Roze, roze, roze. En regenbogen.

Lis heeft echter een voorliefde voor roze – en dan nog liefst van het meest hardroze soort. Zij wilde liever roze muren. Bovendien vond ze de bomenprint op het behang soms spannend. Dat was de druppel. Haar kamer moest een fijne plek zijn, voor haar. En zo gebeurde het dat ik op een zekere zaterdag ineens in de bouwmarkt stond, en er een pot roze muurverf gemengd werd.

Op dat moment kreeg ik van Smartphoto het aanbod om een canvas poster te laten maken. Perfecte timing, want een roze muur is wel erg… roze, haha. Ik besloot een regenboogposter te maken. Omdat regenbogen op de kinderkamer nu eenmaal erg leuk zijn.

Regenbogen op de kinderkamer van Lis

En zie hier het resultaat van de nieuwe roze muur met de regenboogposter op de kinderkamer van Lis. Ik ben zelf erg blij met de kwaliteit van de poster. Door het canvas materiaal oogt de poster iets minder strak en iets natuurlijker, wat erg mooi uitkomt. En dat roze? Tsja, stiekem ben ik verliefd. Het is zo leuk!

regenboog poster op de kinderkamer

Regenboogposter bestellen

De leuke reacties die ik kreeg op het ontwerp brachten me op een idee. Ik wilde het ontwerp van de regenboogposter voor de kinderkamer met jullie delen, zodat je ook zo’n poster kunt laten maken. Dat is simpel. Klik op de afbeelding hieronder om het ontwerp van de poster met regenbogen voor de kinderkamer te downloaden. Sla het op en gebruik het bestand om een foto op canvas te bestellen.

kinderkamer met regenbogen

Meer regenbogen op de kinderkamer?

Oohh er zijn zulke toffe dingen met regenbogen te koop! Hieronder nog een aantal suggesties om regenbogen op de kinderkamer toe te voegen.

regenbogen op de kinderkamer regenboog vloerkleed

Naast het welbekende Oyoy regenboog vloerkleed vind je bij My Little Carpet ook deze (vriendelijker geprijsde en wasbare!) variant van Little Dutch.

Het regenboog wandkleed van Oyoy zag ik in de aanbieding bij Amazon.nl.

oyoy regenboog stoeltje

En wat dacht je van dit bamboe regenboog stoeltje? Ik ben verliefd!

regenboog kinderkamer muursticker

Deze grote regenboog muursticker van Studio Loco shop je bij Little Dreamers. Maar deze sticker in neutrale tinten en 60×60 cm is een stuk scherper geprijsd…

Natuurlijk is er ook behang, misschien is het regenboog behang van Lilipinso via Gras onder je voeten een idee.

Leuk om te zien dat regenbogen matchen met een heleboel verschillende stijlen kinderkamers.

Ben heel benieuwd of dat er straks nog meer kinderkamers met een regenboogposter zijn :).

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top