Connect with us

Dimbaar nachtlampje Nijntjes Eerste Licht nu ook in Snuffie, Boris en Leeuw

Kinderkamer

Dimbaar nachtlampje Nijntjes Eerste Licht nu ook in Snuffie, Boris en Leeuw

Zoek je nog een fijn dimbaar nachtlampje voor de kinderkamer? De Eerste Licht nachtlampjes van Mr Maria zijn echte vriendjes voor je kind. Na de Nijntje-uitvoering, zijn nu ook Snuffie, Boris en Leeuw uit de bekende kinderboekenserie van Dick Bruna verkrijgbaar als nachtlampje.

Mr Maria Eerste Licht nachtlampjes dimbaar

Nijntje, Snuffie, Boris en Leeuw als nachtlampje

De aantrekkingskracht van Nijntje is onvoorstelbaar. Als ik erover nadenk, heb ik nog nooit gehoord dat een kind Nijntje echt niet leuk vond. Hoe geniaal dus dat dit lieve kindervriendje er ook is als nachtlampje – super geruststellend!

Nijntjes Eerste Licht bestaat al even. Wij deden dit dimbare nachtlampje cadeau aan Lis voor haar tweede verjaardag.

Afgelopen jaar kwamen er twee lampjes bij; Mr Maria voegde Nijntjes viervoeter Snuffie en haar klussende vriendje Boris Beer als nachtlampje toe aan de Eerste Licht-collectie. Beide gebaseerd op de karakters uit de kinderboeken, dus heel herkenbaar voor kinderen.

En dit jaar volgde Leeuw, een uitstekend vriendje voor wildebrassen die de nacht stiekem toch een beetje spannend vinden. Leeuw heeft een vrolijke gele kleur. Dit nachtlampje staat vast geweldig in een jungle-kamer.

Mr Maria Leeuw nachtlampje

Het ideale nachtlampje – en veel meer dan dat

De nachtlampjes uit de Eerste Licht-serie van Mr Maria zijn gemaakt van BPA-vrij zacht siliconen, ze zijn dimbaar en oplaadbaar via USB. Het nachtlampje is dus snoerloos, wat betekent dat je het overal kunt neerzetten, maar ook makkelijk mee kan op reis, tijdens een logeerpartij, enzovoort. De batterij gaat eindeloos mee, bij ons staat Nijntje de hele nacht aan (op de lichtste stand) en we hoeven deze pas na ruim een week weer op de laden.

De lampjes hebben vijf verschillende standen qua lichtintensiteit. De laagste stand verspreidt een heel zacht licht waarbij je kind goed kan slapen. Je kunt het lampje zelfs de hele nacht aan laten staan, want het wordt niet warm. Het kan zelfs mee in bed met je kind!

Het zachte silicone maakt het nachtlampje ook echt knuffelbaar. Zo is het niet alleen een lampje, maar echt een vriendje.

Nachtlampjes zijn er om je kindje een veilig gevoel te geven. Doordat deze nachtlampjes de vorm hebben van bekende vriendjes van overdag, stellen ze ‘s nachts ook meer gerust. “Samen slapen en samen wakker worden, zoals echte vriendjes doen.” Mooi he!

Uit eigen ervaring kan ik je deze nachtlamp van harte aanbevelen.

Nu ook Mr Maria mini nachtlampjes!

Mr Maria heeft nu ook mini nachtlampjes uitgebracht, ‘Bundle of light’. Deze zijn slechts 20 centimeter groot. Net als de grote variant zijn ze gemaakt van zacht siliconen, maar deze led lampjes werken op batterij. De ‘Bundle of light’ lampjes gaan automatisch uit na 15 minuten. Het zijn ideale cadeautjes – ook voor de feestdagen.

Ik smelt echt van deze nachtlampjes, en jij?

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Maak een thema-kinderkamer voor je kind met fotoproducten - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top