Connect with us

Knuffelbaar nachtlampje Nijntjes Eerste Licht

Kids design

Knuffelbaar nachtlampje Nijntjes Eerste Licht

‘Nijntje, lief klein konijntje…’ Oh Nijntje, wat ben je toch leuk. Het lieve snuitje uit Dick Bruna’s kinderboekenserie fungeert voor vele kindjes als eerste vriendje. Daarom is het nieuwste Mr Maria product ‘Nijntjes Eerste Licht’, het perfecte nachtlampje – een vriendje met unieke eigenschappen.

Een klein vriendje voor een klein wonder

Wellicht kende je de grote Nijntje lamp al. Hij staat bij mij al jaren op de wishlist. Op het eerste gezicht lijkt Nijntjes Eerste Licht veel op die grotere broer, maar het nieuwe design heeft ook nieuwe features.

En de leukste is toch wel dat dit lampje gemaakt is van zacht siliconen in plaats van stevig polyetheleen zoals de andere producten van Mr Maria. En dat betekent… dat het Nijntjes Eerste Licht knuffelbaar is! Hoe lief! Zo kan je kindje het nachtlampje zelfs mee in bed nemen en met een veilig gevoel in slaap vallen.

Nachtlampje op LED

Siliconen is veilig voor je kindje en bevat geen weekmakers. In het Nijntje Eerste Licht zit een USB oplaadbare en draadloze LED module. Je kunt het lampje via USB opladen en daarna schijnt het wekenlang op batterij. Het eerste licht is 30 centimeter en past dus goed in de armen van je kleintje. Dat zal lekker slapen!

Nijntjes Eerste Licht konijn nachtlampje LED Nijntjes Eerste Licht konijn nachtlampje LED

Dit rijmpje zag ik op de website van Mr Maria:

Een klein vriendje voor een klein wonder
Geef een Eerste Licht voor een leven vol zonneschijn
Veilig op reis, veilig uit logeren en veilig in je eigen bed
Elke plek voelt zoals thuis als nijntje’s licht wordt aangezet

Zo. Lief. Het kleine formaat en het feit dat het lampje draadloos is, maakt het inderdaad heel gemakkelijk het mee te nemen uit logeren of op reis. Ik ben fan!

Wist jij al van het Nijntjes Eerste Licht nachtlampje?

 

Afbeeldingen van de website en Facebookpagina van Mr Maria, het lampje is ook te koop via Bol.com. Bestel je deze (of een totaal ander product) via een van de links in dit artikel, dan ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij bestelt dus gewoon jouw toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij. Mijn dank is dus groot mocht je iets via een van de links bestellen.

En wil je zeker weten dat je geen printable of toffe speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

3 Comments

3 Comments

 1. Kreanimo

  23 oktober 2017 at 17:09

  Oh, die vind ik echt heel mooi!
  Nijn scoort hier ook nog altijd!

  • Anniek

   24 oktober 2017 at 11:40

   Ja gaaf he! Dat-ie knuffelbaar is vind ik echt zo uniek en leuk!

 2. Pingback: 9x konijn kinderkamerlampen als alternatief voor Nijntjes Eerste Licht nachtlamp - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

INSTAMIX

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Hi, ik ben Anniek! Op minimixtape.nl help ik jou om altijd met de origineelste (duurzame/houten) speelgoed en verrassendste traktaties voor de dag te komen – zonder veel gedoe.

Meer over mij

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top