Connect with us

9x konijn kinderkamerlampen als alternatief voor Nijntjes Eerste Licht nachtlamp

Kinderkamer

9x konijn kinderkamerlampen als alternatief voor Nijntjes Eerste Licht nachtlamp

Van de week schreef ik een blog over Nijntjes Eerste Licht, maar er zijn nog veel meer toffe nachtlampen in de vorm van konijnen. Dat inspireerde me om de leukste kinderkamerlampen voor je op een rij te zetten.

1. Klein konijntje

TDeze staat bij ons op de commode. Een lief klein konijntje wat een zacht licht verspreidt. Je zet dit nachtlampje aan door middel van een schakelaar en hij werkt op batterijen.


2. Nijntje nachtlampje LED

Dit kleine nachtlampje is dan wel niet knuffelbaar zoals Nijntjes Eerste Licht, toch is dit ook een schatje – en een stuk betaalbaarder. Het lampje schakelt automatisch uit na 12 minuten, handig!

Nijntje nachtlampje LEDnijntje nachtlampje led roze jurk

3. Nijntje lichtjesslinger

Kun je geen genoeg krijgen van Nijntje, dan ga je toch gewoon voor 10 stuks!

Nijntje lichtslinger kinderkamer konijn verlichting

4. Design konijn van Cartunia

Wil je liever iets HEEL anders? Wat dacht je van deze design verlichting in de vorm van een konijn.

design verlichting kinderkamer konijn lamp

5. Joseph Bunny Lamp van Rose in April

Dit schattige konijn van Rose in April waakt over je kleintje en zit gezellig op het nachtkastje of een stoel naast het bed. Verkrijgbaar bij Grasonderjevoeten.nl.

Joseph Bunny lamp Rose in April kinderkamer verlichting

6. Minimalistische konijnlamp van Disaster Designs

De origami lampen van Disaster Designs zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder een konijn. Ook deze kinderkamerlamp is lekker strak. Je shopt ‘m bij PSikhouvanjou.nl.

7. Konijnlamp van Heico

Een van de mooiste konijnen is van Heico, lijkt-ie niet bijna echt? Dit nachtlampje is verkrijgbaar bij PSikhouvanjou.nl.

8. Minimalistische lamp van konijnenoren

Deze konijnenoren zijn zo stoer dat ze ook prima op de slaapkamer van oudere kindjes passen. En zelfs in je woonkamer zou dit minimalistische lampje niet misstaan. Het licht zit verstopt achter de houten oren waardoor het zich mooi verspreid. Ik zag ze bij Kabine.be.

nijntje oren led verlichting kinderkamer

9. Nijntje met of zonder rode jurk

Nog één keer Nijntje dan. Deze vond ik bij webshop This Modern Life en is een prima alternatief voor Nijntjes Eerste Licht. Dezelfde grootte, LED, ook dimbaar, niet van knuffelbaar siliconen maar gewoon plastic en met een timer – en een snoer. De rode jurk kun je naar wens aan of uit laten.

Wat voor lamp heb jij op de kinderkamer staan?

x Anniek

De afbeeldingen komen van de genoemde websites. Bestel je een nachtlampje (of een totaal ander product) via een van de links in dit artikel, dan ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij bestelt dus gewoon jouw toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij. Mijn dank is dus groot mocht je iets via een van de links kopen.

Wil je zeker weten dat je geen printable of toffe speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top