Connect with us

LIEWOOD maakte de mooiste opblaasbare zwembadjes die je ooit zag

Musthaves

LIEWOOD maakte de mooiste opblaasbare zwembadjes die je ooit zag

De award voor stijlvolste opblaasbare zwembadjes EVER gaat naar LIEWOOD. Het merk is er glansrijk in geslaagd om van iets simpels als een opblaaszwembad een ware musthave te maken. Het is gedaan met de schreeuwerige kleuren in de tuin!

Iedere ouder weet dat een opblaasbaar zwembad garant staat voor heel veel zomers speelplezier. Je wilt er dus een. Helaas zijn ze doorgaans niet om aan te zien, maar dat nemen we voor lief. Hashtag allesvoordekindjes.

LIEWOOD opblaasbaar zwembadje

Stijlvolle opblaaszwembadjes

Hulde dus voor LIEWOOD, want dit merk komt met een collectie opblaasdingen waar je ook als ouder blij van wordt. Zeg nu zelf, de opblaasbare zwembadjes van LIEWOOD in oudroze, okergeel en zachtblauw zijn toch plaatjes om te zien? Die zorgen dus voor urenlang speelplezier én staan supermooi in je tuin. Lekker voor Instagram. Bovendien zijn ze gemaakt van BPA-vrij PVC en vrij van ftalaten.

LIEWOOD opblaasbaar zwembadje

Naast de prachtige opblaasbare zwembadjes kun je je kleine waterratje(s) ook laten spelen met een stijlvolle opblaasbare zwemband.

Lees ook: dit zijn de coolste zwemvleugeltjes van het zwembad
De LIEWOOD collectie is o.a. te koop bij ilovespeelgoed.nl.

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Tineke

  10 juni 2020 at 05:26

  Die met die stippen is schattig! Staat wel heel leuk, maar de meeste zwembadjes gaan vrij snel lek. Leuk voor de insta moeders onder ons.

  • Anniek

   10 juni 2020 at 20:49

   Te gek design he! Goedkope badjes zijn vaak gemaakt van dun plastic wat snel lek gaat inderdaad. LIEWOOD staat bekend om zijn duurzame producten die ‘een leven lang’ meegaan, dus stiekem ga ik er een beetje vanuit dat deze badjes van betere kwaliteit zijn…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top