Connect with us

De coolste zwembandjes van het zwembad

Musthaves

De coolste zwembandjes van het zwembad

Zwembandjes in knaloranje. Die zijn toch wel het meest iconisch. De dingen zijn er echter in alle (schreeuwerige) kleuren van de regenboog en met de meest opvallende prints -denk Cars, Minions, enzovoort. Misschien met als achterliggende gedachte dat je zo je kind minder snel kwijt raakt? Ik heb geen idee. Goed, veiligheid gaat natuurlijk boven looks. Maar waarom moeten die zwemvleugeltjes zo lelijk? Dat dacht Kidooz vast ook, want zij komen met zwembandjes die echt de coolste van het zwembad zijn.

Eindelijk! LEUKE zwembandjes!

Wat een slimme zet van Kidooz. Want zwembandjes met een normaal design, gewoon iets met een polkadot ofzo, en in hippe kleuren, die was ik nog niet tegen gekomen. Nu zijn er dus eindelijk met recht leuke opblaasbandjes te koop.

En het wordt nog moeilijk kiezen, want de opblaasbandjes zijn er in vier verschillende designs. Je kunt kiezen uit een zachtroze stippenprint, een kekke panterprint, een zwart/witte grafische print of mintgroene zwemvleugeltjes met een zebra-opdruk. Wat is jouw favoriet?

zwembandjes leuk

Credits: Kidooz

zwembandjes jongens meisjes 1-6 jaar

Credits: Kidooz

zwembandjes 1-6 jaar leuk

Credits: Kidooz

Coole zwembandjes 1-6 jaar

Natuurlijk is ook aan de veiligheid gedacht.  Uiteindelijk is dat toch het aller-allerbelangrijkst. De zwembandjes zijn gemaakt van gelamineerd folie met een dikte van 33 mu/0,2-3mm. Ze zijn uitgevoerd met twee luchtkamers en voorzien van extra grote en stevige veiligheidsventielen. En als ik de website mag geloven voldoen ze aan de strengste veiligheidsnormen: CE / Tüv en GS gekeurd en getest, EN 13138-1:2008.

De Kidooz zwemvleugeltjes zijn voor kinderen van 1-6 jaar.

Voorlopig zwemmen we hier nog met de Puddle Jumper nu Lis daardoor eindelijk vrijer in het water rondspartelt en steeds meer durft. Maar deze toffe zwembandjes staan zeker op het (mijn) verlanglijstje.

Waarmee zwemt jouw kindje?

x Anniek

Wil je niks over onze favorieten of artikelen over ander leuk kids design missen, volg mij dan op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

INSTAMIX

 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top