Connect with us

Snoepjes van sieraden (bijna letterlijk!)

Musthaves

Snoepjes van sieraden (bijna letterlijk!)

This one’s for the ladies – vandaag een echt meidenblog (dat vermoed ik in ieder geval. Houdt jouw zoontje ook van snoepkleurtjes en sieraden, lees dan vooral door!). Zo zoet dat het glazuur van je tanden springt, maar zó leuk! Snuik for kids maakt armcandy – bijna letterlijk.

Hebben armbandjes ook zo’n aantrekkingskracht op jouw kleintje? Lis verkiest auto’s en vliegtuigen boven poppen, maar armbandjes of kettingen zijn wel mateloos interessant. Veel exemplaren zijn echter alles behalve kindvriendelijk. Daar wil Snuik verandering in brengen.

armbandje voor kinderen spekjes snoep

Zoete sieraden voor kinderen

Zo stoer als de naam is, zo zoet zijn de sieraden voor kinderen van Snuik. Bijna letterlijk, want je zou ze zo op willen eten. Denk aan armbandjes met hangers die op spekjes, Engelse drop en de welbekende hartjes-snoepjes lijken.

Het blijft echter niet bij armbandjes, ook broches, kettingen en haarclipjes worden snoepjes in de handen van Snuik. Bananenschuimpjes-broche op je trui of een spekjes-clipje in je haar? Ontzettend leuk toch!

Extra origineel is de optie om de hanger van een armbandje of een broche te customizen met een eigen tekst. Je kunt zo’n goedlijkend hartjes-snoepje laten voorzien van een naam of woord van maximaal 5 letters. En: deze mogelijkheid is er ook voor volwassenen! Geen jaloersmakende blikken richting sieradencollectie van je kind, je kunt gewoon lekker twinnen.

Ik ontdekte Snuik onlangs per toeval via Instagram. Een gezellig account om te volgen ook. Inmiddels kun je de collectie kopen in de gloednieuwe webshop. Welk sieraad is jouw favoriet?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Continue Reading
Advertisement Kerst 2018
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Nicole Orriëns

  21 augustus 2018 at 10:37

  Wat zien ze er echt uit zeg! Ik vind ze erg leuk!

  • Anniek

   28 augustus 2018 at 09:27

   Ja echt he! Je zou ze zo in je mond stoppen 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

INSTAMIX

 • LAATSTE KANS nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
 • SINT HAPPENS Dit plaatje is op Pinterest heel populair
 • ORDE Oepsie het is natuurlijk al even december en
 • Deze wilde ik toch graag met jullie delen Want met
 • De liefste verjaardagswens van pretgeletterd Thank you for being a

MIJN ETSY SHOP

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top