Connect with us

Snoepjes van sieraden (bijna letterlijk!)

Musthaves

Snoepjes van sieraden (bijna letterlijk!)

This one’s for the ladies – vandaag een echt meidenblog (dat vermoed ik in ieder geval. Houdt jouw zoontje ook van snoepkleurtjes en sieraden, lees dan vooral door!). Zo zoet dat het glazuur van je tanden springt, maar zó leuk! Snuik for kids maakt armcandy – bijna letterlijk.

Hebben armbandjes ook zo’n aantrekkingskracht op jouw kleintje? Lis verkiest auto’s en vliegtuigen boven poppen, maar armbandjes of kettingen zijn wel mateloos interessant. Veel exemplaren zijn echter alles behalve kindvriendelijk. Daar wil Snuik verandering in brengen.

armbandje voor kinderen spekjes snoep

Zoete sieraden voor kinderen

Zo stoer als de naam is, zo zoet zijn de sieraden voor kinderen van Snuik. Bijna letterlijk, want je zou ze zo op willen eten. Denk aan armbandjes met hangers die op spekjes, Engelse drop en de welbekende hartjes-snoepjes lijken.

Het blijft echter niet bij armbandjes, ook broches, kettingen en haarclipjes worden snoepjes in de handen van Snuik. Bananenschuimpjes-broche op je trui of een spekjes-clipje in je haar? Ontzettend leuk toch!

Extra origineel is de optie om de hanger van een armbandje of een broche te customizen met een eigen tekst. Je kunt zo’n goedlijkend hartjes-snoepje laten voorzien van een naam of woord van maximaal 5 letters. En: deze mogelijkheid is er ook voor volwassenen! Geen jaloersmakende blikken richting sieradencollectie van je kind, je kunt gewoon lekker twinnen.

Ik ontdekte Snuik onlangs per toeval via Instagram. Een gezellig account om te volgen ook. Inmiddels kun je de collectie kopen in de gloednieuwe webshop. Welk sieraad is jouw favoriet?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Nicole Orriëns

  21 augustus 2018 at 10:37

  Wat zien ze er echt uit zeg! Ik vind ze erg leuk!

  • Anniek

   28 augustus 2018 at 09:27

   Ja echt he! Je zou ze zo in je mond stoppen 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

INSTAMIX

 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Printable nog maar een week of twee en dan

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top