Connect with us

Zo veel leuker: mommy musthaves (hydrofiele doek!) met een kek printje

Musthaves

Zo veel leuker: mommy musthaves (hydrofiele doek!) met een kek printje

Wie vaker mijn blogs leest, weet dat ik een ‘lichte’ voorkeur heb voor zwart/wit. Toen ik het persbericht van Lodger onder ogen kreeg, voorzien van een afbeelding van de nieuwe Botanimal print in zwart, was mijn interesse dan ook gelijk gewekt. Wát een toffe print! Een beetje browsen door het lookbook leerde dat de hele nieuwe collectie erg leuk is.

Alle essentials in de collectie

Ik kende Lodger eigenlijk vooral van de babyslofjes en de voetenzakken. Voor de winter hebben wij zo’n super cosy voetenzak met schapenvachtvoering van Lodger, waar ik heel enthousiast over ben. Maar het merk heeft dus nog veel meer in huis.

Je vindt er de echte mommy essentials. Zo zijn er onder andere slaapzakjes, draagdoeken, wikkeldekens, aankleedkussenhoezen en natuurlijk hydrofiele doeken. (Zeg ‘hydrofiele doek’ en elke niet-mama krijgt vraagtekens in haar ogen, terwijl die van moeders spontaan beginnen te stralen. Het is zo ongeveer de heilige graal van de kraamweken – en lang daarna.)

Lodger-Spring-with-CH053-Spring,-Fuzzy-Coal-7

Botanimal

Al die musthaves hebben dit seizoen een kek printje gekregen, de zogenaamde ‘Botanimal’ collectie. Een hippe print met botanische elementen. Ik vind ‘m helemaal geweldig in zwart, maar er is ook een blauwe, roze en okergele uitvoering. En zeg nu zelf, een hydrofiel aka spuugdoek is toch veel toffer met zo’n print?

Favoriete musthaves van luchtig materiaal

Alle producten van Lodger worden gebreid, ten eerste omdat dit ademender is. Daarnaast is de gebreide stof dubbellaags en daardoor extra sterk, soepen en superzacht. De voorjaarscollectie is gemaakt van gebreid hydrofiel katoen met een hoge luchtdoorlaatbaarheid, zodat je kind het niet snel te warm krijgt. Met (hopelijk) veel warme dagen in het vooruitzicht zijn dit dus met recht mommy musthaves.

Vind jij de nieuwe print ook zo leuk?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable, kids design of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

INSTAMIX

 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Printable nog maar een week of twee en dan

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top