Connect with us

Vrolijk kinderservies met lama’s + winactie!

Musthaves

Vrolijk kinderservies met lama’s + winactie!

Het monochrome kinderservies van Little Mr M viel me eerder al op. Nu is de nieuwe collectie uit en de timing kon echt niet beter. Dit melamine kinderservies in vrolijke snoepkleuren wil/moet/zal je deze lente op tafel zetten!

Gezelligheid aan tafel

Het streven van Karina, brein achter Little Mr M, is om vreugde te brengen in onze dagelijkse eetmomenten met kind(eren). Inmiddels weet ik ook uit ervaring dat die eetmomenten soms allesbehalve soepeltjes verlopen. Karina’s ‘geheime wapen’ om het aan tafel zo gezellig mogelijk te maken was het creeren van playtime. Met haar ontwerpen wil ze daaraan bijdragen.

kinderservies melamine set bordje kom beker

Kleurrijk kinderservies

Vond ik de ontwerpen van de eerste collectie al gezellig, met de kleuren en figuurtjes van het nieuwe kinderservies ziet de eettafel er helemaal als uit als een feestlocatie. Ik kan me goed voorstellen dat een zo vrolijk gedekte tafel een grote aantrekkingskracht heeft op kindjes.

LLAMA LLUMMY

In de nieuwe LLAMA LLUMMY collectie hebben lama’s de hoofdrol gekregen – momenteel toch wel een van de populairste beesten. Er zijn bordjes, kommetjes en bekers met de opdruk van de geinige dieren. De borden zijn er daarnaast met LLAMA LLUMMY letterprint. Ook heeft Little Mr M doorzichtige bekers met cactussen-print.

kinderservies roze lama print

Alles is verkrijgbaar in een roze én een mintgroene variant. Daarmee is de nieuwe collectie aanzienlijk groter dan de Bobot collectie waarmee Little Mr M startte. Leuk om te zien dat het bedrijfje van deze ondernemende mama groeit!

Inmiddels zijn er naast de eigen webshop van Little Mr M ook andere verkooppunten en shop je het merk bij de Gele Flamingo, Little E & Me en Things We Love.

melamine kinderbeker cactus lama

Little Mr M winactie!

Ben je ook enthousiast? Het wordt nog leuker, want ik mag een set van het nieuwe kinderservies van Little Mr M weggeven! Je maakt kans op maar liefst drie items: een bordje, kommetje en een beker.

Zo doe je mee:

Je kunt meedoen aan de winactie op Facebook of Instagram.

 • Volg mij en reageer onder het bericht van de winactie op Facebook of Instagram.
 • Laat in je reactie weten of je het mintgroene of roze servies wilt winnen.
 • Tag twee vrienden.

Je kunt meedoen aan de winactie tot en met woensdag 11 april. Donderdag 12 april zal ik een winnaar trekken.

UPDATE: winnaar!

Bedankt voor alle superleuke reacties op de winactie. Ik heb een winnaar geloot en dat is: Kristel Gubbels-Daemen! Gefeliciteerd!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

5 Comments

5 Comments

 1. Luc van de Wiel

  4 april 2018 at 16:28

  Leuke kinderserviezen! 🙂

 2. Marian

  6 april 2018 at 17:23

  Wat ziet dat er leuk uit! Mijn dochtertje zou de roze variant vast erg mooi vinden, jammer genoeg loopt de winactie alleen via IG en FB. (Ik volg je op Bloglovin)

 3. Cynthia

  7 april 2018 at 19:34

  Wat een leuke actie! Ik ga zo eens kijken op Insta!

 4. Claudia Diependaal

  8 april 2018 at 00:43

  Heel erg gaaf de mint groene!

 5. elisabeth maria martina

  8 april 2018 at 17:25

  te gek voor kleinzoon quinn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top