Connect with us

Ontdek deze pareltjes van houten speelgoed in pastelkleuren

Houten speelgoed

Ontdek deze pareltjes van houten speelgoed in pastelkleuren

Als het aankomt op speelgoed heb ik twee zwaktes: lieve knuffels en speelgoed van hout. Dit zijn de dingen die ik dan ook nog wel eens stiekem zomaar tussendoor koop voor Lis. Houten speelgoed kan ook heel lelijk zijn heb ik inmiddels gezien, maar er zijn ook echte pareltjes te koop. Ontdek Happy Little Folks.

Hebberigmakende houten blokken

Ik kwam Happy Little Folks tegen via Instagram. (Überverslavend, ik heb er al zo veel mooie merken gevonden en inspiratie opgedaan. Je kunt mij trouwens hier volgen.) Ik spotte hun houten blokken en klikte nieuwsgierig verder. Strakke vormen en zachte pastelkleuren, what’s not to love?!

houten speelgoed houten blokken geometrisch pastelkleuren

Houten blokken zijn natuurlijk blokken. Of huizen, bruggen, een stoel, toren, snoepjes, geld; alles wat je kind maar bedenkt. Dat maakt het speelgoed ook zo leuk – en onmisbaar. De houten blokken van Happy Little Folks nodigen echt uit om mee te spelen dankzij de fijne kleurtjes. En mede dankzij die kleurtjes wil jij als ouder ze graag in huis.

Houten speelgoed in pastelkleuren

Toen ik dus verder klikte kwam ik er achter dat er, naast de houten blokken in diverse kleuren, nog veel meer is. En dat werkelijk de hele collectie echt hebberigmakend is. Happy Little Folks heeft alle favorieten in huis: de houten auto, trein, stapeltoren en een sorteerspel bijvoorbeeld. Alles uitgevoerd in mooi blank hout, minimalistische vormen en geschilderd in fijne pastelkleuren.

Bekijk onderstaande foto’s maar eens….

houten speelgoed pastelkleuren sorteerspel houten speelgoed design mooi blank hout houten speelgoed ijsje stacking game stapeltoren houten speelgoed auto vrachtwagen

Shop small! Handgemaakt houten speelgoed

Happy Little Folks is opgericht door Iga. Haar grootste inspiratie was de geboorte van haar zoon Orson, in juli 2014. Ze wordt ook geïnspireerd door de eenvoud en esthetiek van Scandinavisch en Japans design, minimalisme, geometrie en natuur. Dat zie je zeker terug in de collectie.

Happy Little Folks gebruikt hout van de hoogste kwaliteit, afkomstig uit duurzame, FSC gecertificeerde bronnen. De gebruikte verf is niet giftig en speelgoed-veilig gecertificeerd. Iga werkt samen met een paar kleine fabrikanten die haar houten vormen met de hand produceren. Vervolgens schildert ze elk stuk zelf, met de hand, in haar eigen studio.

Wat vind jij van dit houten speelgoed?

Zoek je liever nog gewone, blanke houten blokken, kijk dan eens hier.

Meer houten speelgoed tips van mij lees je hier.

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

5 Comments

5 Comments

  1. Xenia

    12 september 2017 at 23:01

    Wat een mooie dingen! Ik ben gek op hout speelgoed!, ik vind de ijsjes er tof maar de auto oplegger helemaal geweldig. Zouden mijn jongens erg leuk vinden

  2. Pingback: Favoriet houten speelgoed: de Nins - minimixtape

  3. Pingback: Snoepjes van sieraden (bijna letterlijk!) - minimixtape

  4. Pingback: Happy Little Folks laat je je eigen kleur kiezen van houten speelgoed - minimixtape

  5. Pingback: 11x open einde speelgoed dat de fantasie prikkelt voor eindeloos speelplezier - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top