Connect with us

Rock on! Plan Toys maakte een houten drumstel voor kinderen

Houten speelgoed

Rock on! Plan Toys maakte een houten drumstel voor kinderen

Oh my, Plan Toys deed het weer. Eerder schreef ik al over de houten flipperkast voor driejarigen van dit merk, nu heeft het wederom een fantastisch stuk speelgoed uitgebracht: een heus drumstel.

Plan Toys houten speelgoed

Plan Toys is een merk met een prachtige missie. Ze willen met hun speelgoed een bijdrage leven aan de ontwikkeling van jouw kind – daar ben je als ouder natuurlijk sowieso al heel blij mee. Tegelijkertijd is het productieproces duurzaam en weloverwogen. PlanToys gebruikt bijvoorbeeld alleen hout van ‘afgeschreven’ rubberbomen die geen latex meer produceren. Educatief voor je kind, duurzaam voor de wereld, dus. En dan ziet het houten speelgoed er ook nog eens ge-wel-dig uit. What’s not to like?!

houten drumstel plan toys

Houten drumstel voor kinderen

En nu is daar dus het houten drumstel, in prachtig naturel hout. Plan Toys maakte al eens eerder een kleine houten drumset, met rode accenten. De nieuwe naturel versie is wel nog echter, met twee trommels en een bekken. Is het geen plaatje?

Nu heb ik nog geen filmpje kunnen vinden van deze drumset waarin ook het geluid te horen is. Afgaande op mijn ervaringen met het merk – lees hier ook mijn blog over houten muziekinstrumenten waarvan je als ouder niet gek wordt qua geluid – denk ik dat dit houten drumstel prima klinkt.

Houdt jouw kind van muziek maken dan is dit houten muziekinstrument toch een onwijs gaaf cadeau?!

Voor meer cadeau ideeën lees je hier tips voor grotere cadeaus voor je kind. En ik maakte ook een lijst met meer dan 55 gave cadeautips voor peuters en kleuters.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top