Connect with us

Er is een flipperkast voor driejarigen en hij is nog educatief ook

Houten speelgoed

Er is een flipperkast voor driejarigen en hij is nog educatief ook

Denk je eens in. Dat jij de moeder bent die ervoor heeft gezorgd dat er een flipperkast in huis staat. Een flipperkast, inderdaad. Dat moet toch de nodige punten opleveren, niet?! Voordat je gruwelend afhaakt: ik heb het wel over een houten flipperkast. Een educatief exemplaar ook nog. Lees dus even verder!

Flipperen is life leren

Soms kom je een product van een merk tegen wat gewoon, wow, klopt! Dat had ik dus ook bij het zien van de houten flipperkast van PlanToys. Je leest het goed, houten speelgoed. Heb ik sowieso al een voorliefde voor. En aangezien dit merk voor educatief voor je kind en duurzaam voor de wereld staat, what’s not to like? PlanToys wil met hun speelgoed een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw kind. Leren door middel van flipperen? Jup!

Voorbeeld van PlanToys houten flipperkast

Beste. Houten speelgoed. Ooit

En hoe geniaal is het dat je je driejarige kunt uitdagen met een houten flipperkast! Het ding zit slim in elkaar.

Trek aan de stick aan de onderkant, schiet de bal omhoog en het plezier begint. Het idee is natuurlijk om de bal zo lang mogelijk in het spel te houden. Dat doet je kind door de flippers te bedienen via de knoppen aan de zijkant.

Extra leuk is dat je kind het spel kan veranderen. De windmolens en houten pinnen kunnen een nieuw plekje krijgen. En met elastiekjes wordt het spel nog spannender. De flipperkast daagt je kind dus uit om creatief te denken.

35+ speelgoedprijzen

PlayToys is een merk wat je alleen maar leuk kunt vinden. Het hoogste doel van het merk is een positieve bijdrage leveren aan de wereld, en dat vatten ze heel breed op. Het gaat er dus niet alleen om speelgoed te maken wat kinderen leuk en ouders leerzaam vinden. Tegelijkertijd is het productieproces duurzaam en weloverwogen. PlanToys gebruikt bijvoorbeeld alleen hout van ‘afgeschreven’ rubberbomen die geen latex meer produceren.

Niet onlogisch dus dat ze inmiddels meer dan 35 speelgoedprijzen in de wacht hebben gesleept.

Houten flipperkast voor 3+ jaar

Afbeelding van houten flipperkast PlanToys

Een flipperkast zoals deze is het bewijs van de kracht van het merk. En zeg eens eerlijk, sta je zelf ook niet te trappelen om deze beauty uit te gaan proberen?

Naast de nieuwe houten flipperkast is er ook een magnetisch bordspel.

Zou jij de flipperkast kopen voor je kind?

x Anniek

Volg me op Facebook om geen blog te missen. En op Pinterest deel ik meer (kinderkamer) inspiratie, op Instagram plaats ik eigen foto’s.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: DE ultieme lijst met originele cadeau ideeën voor peuters en kleuters - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top