Connect with us

Het bestaat! Design zandspeelgoed – en ook nog eens eco-friendly

Speelgoedtips

Het bestaat! Design zandspeelgoed – en ook nog eens eco-friendly

Al even geleden werd ik getipt over dit stijlvolle buitenspeelgoed. En hoewel de zomer een beetje op zijn einde loopt, wil ik het toch nog met je delen. Misschien heb je nog wel een zomerse herfstvakantie in het vooruitzicht. Of wie weet wat september nog voor temperaturen in petto heeft. Zandspeelgoed komt toch eigenlijk altijd van pas. En helemaal als het er ook nog eens mooi uit ziet.

Milieubewust shoppen: gemaakt van bamboe

Het buitenspeelgoed uit de ANIMO-collectie van EKOBO wordt gemaakt met bamboevezel, een eco-friendly alternatief voor het doorgaans 100% petroleumgebaseerde zandspeelgoed. Dat oogt en voelt toch een stuk beter! De biologisch afbreekbare bamboevezels combineert EKOBO met een melaminebinder om de levensduur van de producten te verlengen. Het zandspeelgoed is BPA, PVC en ftalaten vrij. Maar het mooiste komt nog.

Minimalistisch design zandspeelgoed

Want het mooist is toch wel het minimistische design van de strandspeeltjes. Met dit spul mag mijn tuin wel vol liggen hoor! De schepjes, zeef en emmer hebben fijne, ronde vormen en stellen allemaal een dier voor. De Sand Play Set bestaat uit een Manta-schop (Ray), een Turtle Sifter (Shelley) en een Whale Scoop (Moby). De emmer (Marina) wordt los verkocht.

design zandspeelgoed ekobo design zandspeelgoed ekobo design zandspeelgoed ekobo

Scheppen, verzamelen, graven, zeven, zoeken, bouwen; er is hier wat afgespeeld met zand en water afgelopen paar maanden. Tot nu toe ben ik, naast deze stijlvolle emmer, nog weinig echt mooi zandspeelgoed tegen gekomen. Ik werd dus behoorlijk enthousiast van de buitenspeeltjes van EKOBO. Wat vind jij van deze collectie?

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. carrieremamma

  7 september 2017 at 20:06

  Kan niet wachten tot ik met mijn kleintje naar het strand kan. Op dit moment eet hij alleen al het zand op, us nog niet zo’n succes 😉

  • Anniek

   9 september 2017 at 20:31

   Hahaha! En je denkt dan, ‘één keer in je mond stoppen en dan weet je wel hoe naar dat is’ maar nee… Wel een volhouder is het dus :P.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top