Connect with us

Gevonden: Dutch design babygym en ander prachtig speelgoed voor baby’s en kleuters

Houten speelgoed

Gevonden: Dutch design babygym en ander prachtig speelgoed voor baby’s en kleuters

Altijd als ik iets moois ontdek en het blijkt in Nederland gemaakt te worden, word ik toch een beetje trots. Onlangs kwam ik de design puzzels van &me tegen. En dit Nederlandse merk blijkt nog veel meer oogstrelende producten voor baby’s en kleuters te maken.

&me: puur en tijdloos speelgoed

Het Nederlandse merk &me is opgericht door creatieve zussen Jacqueline & Monique Horstmann. Al hun design producten voor baby’s en kleuters worden in Nederland én met de hand gemaakt. &me heeft een duidelijke eigen stijl.
Uitsluitend natuurlijke materialen zoals hout en metaal worden gecombineerd met opvallende kleuraccenten van neonoranje en mintgroen. Deze combinatie is visueel aantrekkelijk voor je kiddo, maar ook zeker voor je interieur.

Een mooie babygym? Hij bestaat!

De babygym is hartstikke leuk speelgoed voor je kleintje. Maar helaas zijn er vrij veel vrij afschuwelijke exemplaren in omloop. En sommige design exemplaren ogen juist weer ’te saai’.

andme babygym design speelgoed dutch design

De babygym van &me is hout, metaal en touw. Basic kleuren met felle kleuraccenten. Een uitdagend product voor je kleintje, wat gewoon in je woonkamer mag blijven staan. Deze had ik zeker graag gehad voor Lis. Maar die hoef ik nu met 22 maanden echt niet meer te parkeren onder een babygym :).

“TOUCH, LAUGH, LOVE, GRAB, BITE, PLAY!” – &me

Maar zoals ik al schreef, &me maakt fantastisch design houten speelgoed, ook voor oudere kindjes.

Design houten speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters

De houten puzzel Dots vind ik echt geniaal. De ronde vormen leren je kleintje verschil in groottes, het design is sterk in zijn eenvoud en de kleuren maken het geheel tot een feestje.

andme design houten puzzel dots

Ook de houten ‘material blocks’ die je kleintje uitdagen om te aan te raken en te ontdekken staan op mijn lijstje. En de blokkenset in grijs- en mintkleur is werkelijk een plaatje.

andme design houten speelgoed material block dreumes peuter andme houten speelgoed blokken grijs zwart mintgroen

Baby’s kunnen zich uitleven met design speelgoed zoals een stijlvolle houten rammelaar met neon oranje accenten. andme design houten rammelaar

Dit is ook leuk nieuws

Neem dus zeker even een kijkje op de website van deze twee zussen. En: ik mag een winactie doen in samenwerking met &me! Daarover binnenkort meer, volg mij om dit niet te missen.

Volg mij op Facebook, Instagramof Bloglovin’. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Hebberigmakend: nieuwe collectie van &me! - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top