Connect with us

Origineel kinderboek met mooi design

Kinderboeken

Origineel kinderboek met mooi design

Sinds Lis er is, ontvouwt de wondere wereld van de kinderboeken zich voor ons. En het is niet zelden dat ik met kromme tenen een boekje voorlees. Wat verbaas ik me soms over de kwaliteit van de verhalen en de tekeningen. Zeker van sommige overbekende titels. Gelukkig zijn er ook pareltjes van kinderboeken te vinden waar ik wel heel blij van wordt. Een daarvan is ‘This Clumsy Monster’.

Design kinderboek om te lezen én te ontdekken

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden: dit is een Engelstalig boekje inderdaad. Niet dat ik Lis nu al Engels bij wil brengen. Ik vond dit vooral een origineel kinderboek, met een prachtig design. De kleuren en het formaat van het boekje zijn anders dan anders. Perfect om te ontdekken. En dat is precies wat de uitgever van de boeken wil bereiken.

This Clumsy Monster wordt uitgegeven door Owl & Dog Playbooks, een onafhankelijke kinderboeken-uitgeverij uit de UK. Alle boeken die zij produceren zijn gemaakt om te lezen én mee te spelen. Door verrassende formaten en vormgeving willen ze kinderen uitdagen om boeken te ontdekken, ook op een andere manier dan ze te lezen.
design origineel kinderboek the clumsy monster design origineel kinderboek the clumsy monster

Wat maakt ‘This Clumsy Monster’ zo clumsy, en leuk?

Benieuwd naar wat je dan voorleest? Het verhaal van This Clumsy Monster is geschreven in rijm. Het gaat over een monster wat steeds in de problemen komt, omdat hij maar niet zoals de rest kan zijn. Uiteindelijk blijkt dit zijn beste eigenschap te zijn. Ook nog moraal in dit design boekje dus ;).

design origineel kinderboek the clumsy monster

De ene kant van het boek is bedrukt met het verhaal. Helemaal uitgevouwen vormt de andere kant een afbeelding van hoofdpersoon Clumsy Monster. Lis pakt het kinderboek regelmatig zelf uit de kast en speelt er dan mee. Ze vond het uitermate grappig dat ze met een boek-beest kon spelen. En de harmonica-vorm blijft voor haar verrassend.

This Clumsy Monster kun je bestellen via uitgeverij Owl & Dog Playbooks.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderboeken

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top