Connect with us

Gaaf: 3x kinderboeken met glow in the dark!

Kinderboeken

Gaaf: 3x kinderboeken met glow in the dark!

Wat zijn er toch ontzettend gave kinderboeken. Ik schreef al eens over de prachtige verhalenboeken met klassieke muziek, maar ik heb nog iets leuks gevonden: kinderboeken met glow in the dark. Je kent het fenomeen vast van die plastic buisjes of stickers ter decoratie van de kinderkamer, maar er zijn dus ook kinderboeken die licht geven. Magisch toch! Ik laat je drie kinderboeken met glow in the dark zien.

‘Dag en nacht: in het regenwoud’ geeft licht in het donker

Elke dag komt de zon op en gaat ze weer onder. Toch is het leven in de jungle nooit hetzelfde. Zoek meer dan 200 exotische, bijzondere en kleurrijke dieren en planten die overdag of ’s nachts tot leven komen. Leg de nachtkant van het boek even onder een lamp en de jungle komt tot leven met glow in the dark! Met meer dan 10 extra zoekopdrachten bij elke spread. Een must-have voor elke dierenliefhebber én speurneus!

glow in the dark kinderboek dag en nacht in het regenwoud

Je vindt dit kinderboek met glow in the dark bij Bol.com of bestel het via Amazon.nl.

‘Dieren in de nacht’ kinderboek met glow in the dark

In ‘Dieren in de nacht’ gaat je kind op avontuur. Want wat gebeurt er eigenlijk wanneer de zon onder gaat? Wat spookt bijvoorbeeld de jaguar uit in de nacht? Wat doen de leeuwen op de Afrikaanse savanne of de schildpad die op een strand eieren legt? Reken maar dat je kind nieuwsgierig is! Het zijn trouwens niet alleen maar exotische dieren die aan bod komen, er zit ook een spread over stadsdieren in het boek. Dat brengt het wat ‘dichterbij’ voor je kind.
In het boek zit een glow in the dark poster die je uit kunt vouwen. Maak het donker, dan verschijnt een mooie gedetailleerde tekening. Ook de voorkant van het boek licht op in het donker.

kinderboek glow in the dark dieren in de nacht
dieren in de nacht kinderboeken met glow in the dark

Wij mochten dit kinderboek met glow in the dark testen. Tijdens het voorlezen heb ik af en toe woorden aangepast om de tekst wat begrijpelijker te maken voor onze vierjarige. Verder is het een erg mooi boek met prachtige tekeningen. En dat het over de nacht gaat, is natuurlijk extra spannend!

Dieren in de nacht’ is te koop via Bol.com.
Of bestel het boek bij Amazon.nl.

‘Op reis door de ruimte’ geeft licht

Even wat anders dan het regenwoud en dieren, in dit kinderboek gaat je kind op reis door de ruimte. Een thema wat natuurlijk ontzettend tot de verbeelding spreekt, hoe jong je kind ook is. Zo had onze kleuter al in groep één een themaweek over de ruimte, wat ze waanzinnig interessant vond.
Het kinderboek is vergelijkbaar met ‘Dieren in de nacht’: op de pagina’s staan steeds kleine uitlegverhaaltjes en er zit een uitvouwbare glow in the dark poster in het boek.

kinderboek over de ruimte met glow in the dark

‘Op reis door de ruimte’ met glow in the dark bestel je hier bij Bol.com of bestel het kinderboek over de ruimte bij Amazon.nl.

Gaaf toch, deze kinderboeken met glow in the dark? Reken maar dat je kind zoet is met deze boeken.
Heb je nog een titel, laat het me dan zeker weten, dan voeg ik ‘m toe aan deze lijst.

Of lees nog even verder, hier lees je mijn andere kinderboekentips.

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderboeken

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top