Connect with us

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Kinderkamer

Box weg: speelplekje met Nobodinoz zitzak in monochrome

Nu de box bij ons uit de woonkamer is – dankzij lazy parenting en onze maand in Portugal bleef-ie langer ongebruikt staan dan nodig haha – wilde ik een nieuw ‘eigen’ plekje voor Lis. Voor haar eerste verjaardag hadden we haar een Nobodinoz zitzak gegeven. Een perfect item om een speelhoekje mee te maken.

We hebben de box eigenlijk nog best lang gebruikt. Alhoewel, nu ik dit typ, bedenk ik me dat ik niet weet wat normaal of best lang is. Maar goed, tot een maand of 17 speelde ze er nog wel in. Wel alleen ’s ochtends, als ik ging douchen. De rest van de dag hoefde ik niet meer te proberen haar er in te zetten.

nobodinoz zitzak zwart/wit

Dat het ding nog zo lang bij ons in huis stond, was dus pure luiheid. Geen zin om ‘m op te ruimen. Ook omdat-ie dan ergens anders in de weg zou gaan staan: hij past niet in onze berging. Toch werd het verlangen de box uit de woonkamer te hebben groter dan de luiheid. Zo heerlijk, die ruimte weer terug!

Een nieuwe speelhoek voor Lis

En dan… heb je dus ineens ruimte. Een gekke ruimte, want dat was Lis’ plekje. Ik vond het daarom wel leuk haar een eigen plekje terug te geven.

Het boxkleed dient nu als vloerkleed en op de zitzak van Nobodinoz kan ze lekker relaxen. Ze vindt het heerlijk om er op te zitten, klimmen of klauteren. Speelgoed staat dichtbij in de handige zakken en toffe LEGO opbergboxen.

De Nobodinoz zitzak vond en vind ik een geniale vondst. Hij heeft een fijn formaat en een leuke vorm. Maar bovenal: hij is zwart/wit. En als verstokte monochrome liefhebber ben ik dan eigenlijk al verkocht.

nobodinoz zitzak monochrome

Vind je het een leuk plekje geworden? En hoe ziet de speelplek er bij jullie uit?

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Ook wij hebben plastic speelgoed in huis: verrassingseieren - minimixtape

  2. Pingback: 7x originele grotere cadeaus voor de verjaardag van je kind - minimixtape

  3. Pingback: DE ultieme lijst met originele cadeau ideeën voor peuters en kleuters - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top