Connect with us

Liefde voor deze originele monochrome boekenkast

Kinderkamer

Liefde voor deze originele monochrome boekenkast

De blog van vandaag is niet te lang – ik ben blij als ik überhaupt iets online krijg met de haperende wifi tijdens onze roadtrip. En ik ben zó vol van het maken van nieuwe printables waar ik nu druk mee ben, dat schrijven bijna moeite kost hihi. Er komen echt leuke dingen aan! Al zeg ik het zelf. Mocht je het je afvragen, ik vier ook heus vakantie hoor :).

Panda love

Maar goed, maandag is kidsdesign-blogdag, dus weer een gave vondst op het program.

Een tijd geleden schreef ik over de kartonnen speelhuisjes van Funny Paper. Zij maken ook andere dingen, zoals deze boekenkast. In panda-vorm. En, van papier dus. Ik vind ‘m gaaf!

Een fijne bijkomstigheid van vormgeving met panda’s: het wordt altijd zwart/wit. Yay!

Je moet misschien wel een beetje ruimte hebben in je huis wil je zo’n losstaande boekenkast kwijt kunnen. Maar dan heb je ook wel een unieke plek voor de boekjes van je kids. Ik kan me voorstellen dat het (ook) voor hen een geweldig item is.

Wil je zeker weten dat je niks mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top