Connect with us

Babykamer inrichten met toffe meubels van Nederlandse bodem

Kinderkamer

Babykamer inrichten met toffe meubels van Nederlandse bodem

Zoek je nog unieke meubels voor de babykamer? Hoe gaaf om het kamertje van je kleintje gelijk al in te richten met design. Zoals de meubeltjes van DertigZes, van Nederlandse bodem.

Dutch design in de baby- of kinderkamer

Design op de baby- of kinderkamer is design met de paplepel ingieten, zeg maar. Er is vast geen onderzoek wat garandeert dat je kindje zo een goede smaak ontwikkelt (wat een fijne bevestiging voor shopaholics zou dat zijn?!), maar ach, het oog wil ook wat. En mooi inrichten begint met een goede basis, zoals meubels. Via Instagram kwam ik de parels van DertigZes tegen.

DertigZes is ontstaan omdat… oprichters Dirk & Ingmar een kindje verwachtten. En er dus meubilair nodig was voor de babykamer. Dat maakte Dirk zelf. Het leverde vele enthousiaste reacties op en zo besloten ze uiteindelijk in 2015 om er een echt bedrijf van te maken.

DertigZes kinderstoel kinderkamer kidsdesign kindermeubels

En nu kun jij dus ook Dutch design in je baby- of kinderkamer zetten. Geen massaproductie, alles wordt door henzelf en in eigen beheer geproduceerd. Dat is behoorlijk uniek meubilair voor de babykamer, toch?

DertigZes kinderkamer kinderbed babybed DertigZes babykamer wiegje design meubels kinderkamer

Het assortiment van DertigZes blijft zich uitbreiden, deels omdat hun eigen kindje steeds andere behoeftes heeft, maar ook omdat ze regelmatig worden uitgedaagd om iets nieuws te maken. Ik ben benieuwd!

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top