Connect with us

Houten muurdecoratie voor de kinderkamer die je in je hele huis wilt

Kinderkamer

Houten muurdecoratie voor de kinderkamer die je in je hele huis wilt

Wat hang je aan de muur in de kinderkamer? Posters zijn een logische keuze. En een dikke trend. Maar het kan ook anders. Met hout van Swietniesiesklada.

Wat hang je aan de muur in de kinderkamer?

Ik zou de muren in de kamer van Lis wel kunnen behangen met muurdecoratie. Ik kom zo. veel. leuks. tegen wat eigenlijk gewoon een plekje aan de wand verdient.

Zo schreef ik al over de dierenkoppen van Chloe Fleury. En de regenboog poster die je hier kunt downloaden is ook pretty cute. Het aanbod toffe posters voor baby- en kinderkamers is sowieso overweldigend groot.

Maar er is dus ook ander moois: maak kennis met de minimalistische houten wanddecoratie van Swietniesiesklada.

Swietniesiesklada wanddecoratie hout Swietniesiesklada wanddecoratie diamant hout Swietniesiesklada wanddecoratie vos minimalistisch hout

Mooi voor de kinderkamer – en 10 andere plekken in huis

Zijn deze houten panelen niet geweldig? Zo’n item is echt een lekkere sfeerbepaler. Voor je hele huis eigenlijk. Een diamant of beer op muren van de kinderkamer, een vos boven de bank, houten rechthoeken in de gang, een driehoekformatie bij de eetkamertafel… Zo maar een paar ingevingen. En ze klinken allemaal als een goed idee, niet?

De houten panelen zijn er als vorm, zoals de vos, maar je kunt ook zelf een figuur maken met de verschillende groottes en kleuren driehoeken. De eenvoudige looks zijn al briljant, de goedgekozen kleurtjes maken het af. Smullen!

Minimalistisch design uit Polen aan de wand

Swietniesiesklada is opgericht door de Poolse Paulina. Het idee om houten wanddecoratie te maken ontstond door haar fascinatie voor simpele, pure en geometrische vormen en kleurrijk design. Alle houten panelen worden door haar gemaakt.

Ze is nog maar net begonnen en de verkoop is al een succes. De Engelstalige webshop van Swietniesiesklada is dus in de maak. Met een beetje Google Translate kun je via de huidige Poolse website al wel je bestelling plaatsen, want ze verzendt gewoon naar Nederland.

En nu we het toch over vertalen hebben; ben jij ook zo benieuwd wat en of de naam Swietniesiesklada iets betekent? Ik kon het ook niet laten. Translate vertaalt ‘swietnie sie sklada’ naar iets als ‘it’s great to make’. Maar ik vroeg het Paulina en zij gaf een toch wat complexere uitleg.

De naam zou staan voor perfect matchende stukken. Zoals de driehoeken en zeshoeken die ze maakt perfect bij elkaar passen.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Interieurdesign uit Polen met een Scandinavische twist - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top