Connect with us

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Kinderkamer

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Ik vertelde al eerder over mijn zoektocht naar een design kinderstoel en -tafeltje en schreef over de konijnenstoelen van Petite Amelie. Oren als rugleuning zijn best een ding, want ik kwam nog een leukerd tegen. De Mouse Chair van Nofred. Deens design voor kids!

Deens = design

Je leest het goed, Nofred is een Deens merk. Dan weet je het wel. Op het moment van schrijven ben ik zelf nog in Denemarken (boot naar Noorwegen gemist…Maar echt.) en ja: eigenlijk alles wat Deens is, ziet er mooi uit. Of het nu om design kindermeubilair gaat zoals dat van Nofred of het landschap dat zelfs op een regenachtige dag betovert.

Deens design voor kinderen

Mouse Chair kinderstoel Deens design Nofred

Tot over je oren

Oren aan stoelen, je moet er maar op komen. En leuk is het zeker. Nofred koos voor de muis. Want een kinderwereld is een nieuwsgierige plek, een mix van dromen, creativiteit en vragen. (Heel veel vragen, als ik mama-vriendinnen met kinderen in de ‘waarom-fase’ mag geloven.) In deze wereld is een kinderstoel niet alleen een plek om op te zitten, het is iets wat op een muis lijkt.

A small stool for big imaginations

Aldus Nofred.

Deens design interieurproducten voor kids

Het Scandinavische merk, opgericht door moeders Sandra en Signe, maakt iconische, mooie en speelse interieurproducten voor kinderen. En zoals je van zo’n hip merk inmiddels ook verwacht, zijn duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap daarbij net zo vanzelfsprekend als een kop koffie in de morgen dat is voor mij. Nofred’s producten zijn sterk en stevig genoeg om je kinderen te verzekeren van jarenlang speelplezier.

Mouse Chair kinderstoel Deens design Nofred

Wat natuurlijk geniaal is, is dat je deze kinderstoel ook oprecht in je interieur wilt. Voor je minime is het een cool plekje om te zitten, te overdenken en te spelen. Voor jou is het een stukje Deens design om andere ouders mee af te troeven :P.

Afbeeldingen zijn afkomstig van Nofred.com.

x Anniek

Wil je geen interieurvondsten of printables meer missen, volg mij dan op Facebook of Instagram!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl - minimixtape

  2. Pingback: 7x originele grotere cadeaus voor de verjaardag van je kind - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top