Connect with us

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Kids design

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Ik vertelde al eerder over mijn zoektocht naar een design kinderstoel en -tafeltje en schreef over de konijnenstoelen van Petite Amelie. Oren als rugleuning zijn best een ding, want ik kwam nog een leukerd tegen. De Mouse Chair van het Deense Nofred.

Deens = design

Je leest het goed, Nofred is een Deens merk. Dan weet je het wel. Op het moment van schrijven ben ik zelf nog in Denemarken (boot naar Noorwegen gemist…Maar echt.) en ja: eigenlijk alles wat Deens is, ziet er mooi uit. Of het nu om design kindermeubilair gaat zoals dat van Nofred of het landschap dat zelfs op een regenachtige dag betovert.

Mouse Chair kinderstoel design Nofred

Tot over je oren

Oren aan stoelen, je moet er maar op komen. En leuk is het zeker. Nofred koos voor de muis. Want een kinderwereld is een nieuwsgierige plek, een mix van dromen, creativiteit en vragen. (Heel veel vragen, als ik vriendinnen-ouders met kinderen in de ‘waarom-fase’ mag geloven.) In deze wereld is een kinderstoel niet alleen een plek om op te zitten, het is iets wat op een muis lijkt.

A small stool for big imaginations

Aldus Nofred. Het Scandinavische merk, opgericht door moeders Sandra en Signe, maakt iconische, mooie en speelse interieurproducten voor kinderen. En zoals je van zo’n hip merk inmiddels ook verwacht, zijn duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap daarbij net zo vanzelfsprekend als een kop koffie in de morgen dat is voor mij. Nofred’s producten zijn sterk en stevig genoeg om je kinderen te verzekeren van jarenlang speelplezier.

Mouse Chair kinderstoel design Nofred

Wat natuurlijk geniaal is, is dat je deze kinderstoel ook oprecht in je interieur wilt. Voor je minime is het een cool plekje om te zitten, te overdenken en te spelen. Voor jou is het een stukje Deens design om andere ouders mee af te troeven :P.

Afbeeldingen zijn afkomstig van Nofred.com.

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Countdown! Vakantie logeerpartij of dagje weg op de planning? Laat
  • Sevilla!! Wat hebben we genoten van de stad de tapas
  • Mijn laatste blog en printable is toepasselijk nu dat we
  • Hoii! Ik ben en blog nog hoor! Alleen vergeet ik
  • Deze kleurplaat maakte ik vorig jaar voor Vaderdag Toen ik
  • Mijn twee knappies To the moon and back  Zo

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top