Connect with us

Wil jouw kind dino’s en jij mooie dingen? Dan moet je deze collectie zien

Musthaves

Wil jouw kind dino’s en jij mooie dingen? Dan moet je deze collectie zien

Scandi does it best. Voor ouders die heus rekening willen houden met de voorkeuren van hun kind (alles dino!), maar tegelijkertijd een hekel hebben aan lelijke dingen, heeft Liewood een geweldige dino collectie uitgebracht. Het Deense merk weet de prehistorische dieren stijlvol neer te zetten zoals alleen scandi merken dat kunnen. Kijk maar mee.

Deense en duurzame dino

Liewood ontwierp een fijne dino-print en voerde die door op een heel scala aan producten voor kinderen. De print heeft rustige kleurtjes: donkergroen, donkerblauw, mosterd en een lichtbeige achtergrondkleur. Door de gekozen kleuren en fijne tekeningen ontstaat die typisch Scandinavische uitstraling.

Ook fijn: Liewood maakt duurzame, ecologische producten, gebruikt organisch katoen en alle producten dragen het GOTS-label. Een bewuste keuze dus ook nog.

dino knuffel liewood

Dino kinderkamer? Je stemt lachend in

Gruwelde je bij het idee van een dino kinderkamer? Hoeft niet. De dino wandlamp, dino dekbed en dino knuffel van Liewood zien er allemaal even scandi-stijlvol uit. De collectie voorziet ook in een aankleedkussen en hydrofiele doeken. Combineer met lichtgrijs, donkergroen en/of beige-tinten en dat maakt het toch een prachtig geheel?

dino wandlamp kinderkamer

Dino’s bij het diner

De collectie gaat verder dan kinderkamer accessoires. Zo spotte ik ook een geweldig dino bord om van te eten. Een super orgineel kinderbord, je zou zeggen dat dat toch succes moet opleveren aan de eettafel.

liewood verzorgingsspullen

dino kinderspullen ontbijtset liewood

En de echte dino liefhebbers worden vast ook heel blij van de swimwear of een rugzak met dino-print.

Meer dino? Met deze printable kun je eenvoudig een dino traktatie maken, en deze printables zijn de perfecte decoratie voor een dino verjaardagsfeestje.

Voor oudere kindjes maakte ik een dino weekplanner.

 

x Anniek

Volg je mij al op Pinterest?

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top