Connect with us

Kerstboom eruit, kamerplant erin – op de kinderkamer! Deze kies je

Kinderkamer

Kerstboom eruit, kamerplant erin – op de kinderkamer! Deze kies je

Heb jij er ook zo’n zin in? In een nieuw jaar, een fris gevoel. De lente lonkt bij mij zelfs al een beetje. Weet je hoe je dat frisse gevoel extra oproept en/of vasthoudt? Met kamerplanten!
Die kerstboom ben je wellicht inmiddels zat, maar het extra groen in huis is eigenlijk ontzettend fijn. Vervang de kerstboom dus voor een mooie groene kamerplant. En als je dan toch bezig bent, zet er dan ook een op de baby- of kinderkamer. In dit artikel lees welke kamerplant je op de kinderkamer zet. En ik heb een kortingscode voor je om je nieuwe groene vriend extra voordelig aan te kopen!

kamerplant op de kinderkamer

Kamerplant erin, maar welke dan?

Veilige (en makkelijke!) planten voor de kinderkamer

Natuurlijk ga je voor een veilige kamerplant voor de kinderkamer. Kleine kinderen hebben nu eenmaal de gewoonte veel in hun mond te stoppen, en de creativiteit stopt niet bij speelgoed. Maar een beetje gemak kan ook geen kwaad, je hebt immers al de zorg voor een kind.

Deze 5 zijn geschikt als kamerplant op de kinderkamer:

  • Pannekoekplant
  • Bananenplant
  • Kentia palm
  • Orchidee
  • Calathea

Kentia palm op de kinderkamer

Toen ik een plant mocht uitzoeken bij Het Beste Van de Kweker, was Lis stellig: de Kentia palm moest het worden. En hij moest op haar kamer komen. Okay. Ik schrijf tenslotte over kinderkamers. De easy care Dracaena die op haar peuterkamer stond, kreeg dus een mooi plekje in de woonkamer en de Kentia staat nu te stralen op haar peuterkamer. Stiekem ben ik jaloers. Want het is echt een prachtige palm, met zijn donkergroene bladeren. Gelukkig is hij ook gemakkelijk en vergevensgezind, want op de bovenverdieping wil ik mijn plantenrondje nog wel eens verzaken.

Kijk maar eens mee naar de foto’s van de Kentia kamerplant op de kinderkamer van Lis.

kentia kamerplant op de kinderkamer

kamerplant op de peuterkamer

Kamerplant met korting bestellen

Makkelijk! Je hoeft geen tripje naar het tuincentrum te plannen, want je kamerplant bestel je gewoon online. Waarom ook niet? De planten komen zelfs rechtstreeks van de kweker naar je toe en zijn dus groener dan groen en in topconditie.

Ik heb ook leuk nieuws: van Het Beste Van de Kweker mag ik een kortingscode delen, speciaal voor jou als mijn lezer.
Met de code krijg je 10% korting op je bestelling. En verzenden is gratis! De plant wordt geleverd in een stevige verpakking, je hoeft je dus echt niet druk te maken over het vervoer. Jouw groene aanwinst ziet er net zo goed uit als de foto’s op de website van Het Beste Van de Kweker!

Bestel je kamerplant hier www.hetbestevandekweker.nl en gebruik code MINIMIXTAPE-10 voor 10% korting.

De code is geldig tot en met 14 januari 2019.

Ga jij net als ik voor de Kentia palm?

x Anniek

PS zie je het behang met bomen en het vloerkleed op de foto? Daarover binnenkort meer! Wil je ondertussen meer kinderkamer inspiratie, volg mij dan op Pinterest.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top