Connect with us

Een walrus als aanwinst voor je interieur

Kinderkamer

Een walrus als aanwinst voor je interieur

“Walrus.”

Denk je nu niet gelijk aan schoonheid? Het dier vormde wel de inspiratie voor dit kidsdesign. En het is bijzonder mooi!

De designers van NIMIO waren zo gecharmeerd van walrussen dat ze het tijd vonden voor een eerbetoon aan de dieren. Nou klinkt de uitleg ook wel sympathiek. “Walrussen zijn semi-aquatische zoogdieren die in de ijzige wateren van de Arctische wonen en leven, verlangen naar sociale interactie en graag dicht bij elkaar zijn.”

Design kinderstoelen en -tafel

Zo zag ‘WALRUS FAMILY’ het licht. Hoewel ik walrussen niet per se bevallig zou noemen, is dit kindermeubilair dat wel!

nimio_the-walrus-family_03_135_lr nimio_the-walrus-family_06_127_lr

De WALRUS FAMILY van NIMIO is mooier dan de naam doet vermoeden. De ‘familie’ bestaat uit twee stoelen en een tafel voor kinderen. De kinderstoel is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Het setje heeft een abstracte vorm, maar inderdaad, de walrus is er wel in te herkennen.

Leuk detail: elk ‘gezicht’ van de walrus (oftewel elke kant van het kindermeubel) is geschilderd in een andere kleur groen of blauw. Net zo verschillend als de kleuren van de zee kunnen zijn. Bij elkaar gezet ziet de kindertafel met bijpassende stoeltjes er dan ook lekker dromerig uit.

Grote walrus in je interieur

Voel je enige jaloezie ten opzichte van je kids, dat ze er bij zitten op design meubilair? Ook je eigen billen kun je op een walrus planten. NIMIO bracht THE BIG WALRUS STOOL uit. Voor volwassen dus.

nimio_bws-color_jdl0041

Die kleurtjes! Erg gaaf vind ik.

Heb jij een tafeltje voor je kids in huis? Ik twijfel of we ook zo’n hoekje in huis willen maken. Laat je even weten wat jouw ervaring is? Wordt er veel of niet aan gespeeld? En is het alleen leuk om te tekenen of nog meer?

 

 

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top