Connect with us

Download nu deze regenboog poster voor de kinderkamer

Printables

Download nu deze regenboog poster voor de kinderkamer

Is er iets magischer dan een regenboog? Een unicorn misschien. Of een kop verse koffie in de ochtend. Anyway, ook al ben ik 33 (ouch!), ik word nog altijd ontzettend blij van een regenboog. Tijd dus voor een ontwerp met de betoverende gekleurde strepen.

When it rains, look for rainbows

Ik maakte een poster, want posters in het interieur zijn hip. Die trend ontgaat ook de kamers van onze kleintjes niet. Er zijn inmiddels ontzettend veel ontwerpen voor baby- en kinderkamers. Maar omdat veranderen zo leuk is, kan er altijd nog wel eentje bij, dacht ik. Haha.

Zoek jij dus nog een leuke poster voor de kinderkamer? Je hebt ‘m bij deze gevonden! En bovendien: deze gezellige regenboog poster is gratis!

Printable rainbow poster regenboog kinderkamer

Printable regenboog poster voor kinderkamer

Je hoeft alleen maar op de download onderaan deze pagina te klikken en je kunt het bestand vervolgens zelf afdrukken. Gratis en voor niks een nieuwe poster dus. Het enige wat ik leuk zou vinden, is als je dit bericht deelt met anderen. Zodat zij ook van deze printable poster af weten. Dat zou tof zijn!

 

Als je de regenboog poster in een lijst ophangt, kun je ‘m op gewoon A4 papier printen. Wil je de poster liever anders ophangen, bijvoorbeeld met masking tape, dan is het mooier hem op dikker papier af te drukken. Minstens 160 gram. Zorg ook dat je printer op randloos printen ingesteld staat.

Download regenboog poster kinderkamer

PS ik heb deze printable ook eens gebruikt als cadeaupapier. Mochten je muren al vol hangen met moois, dan kun je de regenbogen dus voor het inpakken van cadeautjes gebruiken.

Ik hoop dat je dit weer een mooie printable vindt. Stuur me vooral een foto als je de poster hebt geprint en opgehangen, vind ik leuk!

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

4 Comments

4 Comments

 1. Pingback: Houten muurdecoratie voor de kinderkamer die je in je hele huis wilt - minimixtape

 2. Pingback: Regenboog printables om cadeautjes mee in te pakken - minimixtape

 3. Emma

  6 september 2017 at 14:57

  Wat onwijs leuk die posters! Helemaal nooit aan gedacht om een kamer op deze manier op te leuken. Suuper tof, maak je ze allemaal zelf?

  • Anniek

   6 september 2017 at 15:01

   Ha Emma, wat leuk om te horen dat ik je op ideeën heb gebracht :). Ik ben zelf echt gek op posters en wissel ze graag. Maar niet altijd zin daar geld voor te betalen. Dus maak ik ze zelf, en deel ik ze hier zodat iedereen er wat aan heeft. Alle printables op de site zijn van mijn hand inderdaad. Ga je de regenboog poster gebruiken denk je?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top