Connect with us

Printable wenskaart voor kersverse ouders

Printables

Printable wenskaart voor kersverse ouders

Omdat van de week (weer) bleek dat we minder post versturen, vond ik het wel een goed moment voor een wenskaart printable. Nouja, over die timing valt te twisten. Maar wanneer er een kindje geboren is, stuur je toch een kaart. En een geboortekaartje al helemaal.

Yeah baby YEAH!

Hoe feliciteer je als er een nieuw kindje is? ‘Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter/zoon’.

Kan.

Maar het nieuws van een geboorte is toch eigenlijk un-f*cking-believable!! Ik bedoel, een heel mens! Gloednieuw. Met tenen. Nageltjes! En hersens enzo. En het is een heel werk het op de wereld te zetten ook nog.

Daar is eigenlijk niks normaals aan. En dan kom je aan met ‘Hoera, een dochter/zoon’. Hoera. Jee. Of, nog erger: ‘Een jongen/meisje geboren’. Alsof ze dat zelf niet door hadden!

originele felicitatie geboorte meisje jongen gratis download printable kids

Dat kan spontaner. Vandaar deze printable wenskaart, met een dikke felicitatie.

Die kersverse ouders laat weten dat je het echt gaaf vindt dat ze nu kersverse ouders zijn. Die ze op de schouders slaat, uitroept dat ze het super hebben gedaan, verzucht dat het een bloedmooi kotertje is, met al die nageltjes.

“Yeah baby YEAH”

Dát is toch wat je wilt zeggen?

Jollein Babyslaapzakkenprintable wenskaarten geboorte jongen meisje hip yeah baby yeah

 

Print de wenskaarten voor geboorte van een jongen of meisje hier

Je krijgt het mooiste resultaat als je de kaart afdrukt op 120 of 160 grams papier. Je kunt gewoon A4 papier gebruiken. Er staan twee kaarten op een pagina. Ik heb een lijntje tussen de kaarten gezet, zodat je ziet waar je moet vouwen en knippen.

All yours now, veel plezier met deze printable wenskaart!

Wenskaart geboorte meisje

Wenskaart geboorte jongen

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je geen printable meer missen, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Lodi

  14 juli 2017 at 13:48

  Wat een leuke site heb je Anniek. Ik ben net gisteren op kraambezoek geweest en toen hadden we het er nog over dat je vaak dezelfde kaarten krijgt. Deze is wel heel erg leuk en net als je zegt, weer eens wat anders dan hoera een zoon/dochter. Ik zag nog veel meer leuke artikel staan. Ik ga even rustig lezen.

  • Anniek

   15 juli 2017 at 12:27

   Dankjewel Lodi! Het doet heel veel om dat te horen, dus erg leuk dat je een berichtje achterlaat. Blijft spannend om een design online te zetten :). Wat grappig dat je het net over kaarten had gehad! Hopelijk vind je iets op de site wat je kunt en wilt gebruiken :).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top