Connect with us

OH YEAH, BABY! Gratis printable wenskaart voor geboorte of zwangerschap

Printables

OH YEAH, BABY! Gratis printable wenskaart voor geboorte of zwangerschap

Niet alles wat bij een zwangerschap komt kijken is even rock & roll, maar laten we het ook niet suffer maken dan nodig he. Van mij mag het wel een beetje stoer en humoristisch blijven. Ik maakte daarom een printable wenskaart voor geboorte of zwangerschap met de tekst ‘Oh yeah, baby!’.

OH YEAH, BABY printable wenskaart

De tekst is ontzettend toepasselijk voor verschillende situaties.

Baby op komst, bij jezelf, vrienden of familie? Oh yeah, baby!
Baby geboren, bij jezelf, vrienden of familie? Oh yeah, baby!
Op kraambezoek? Oh yeah, baby!

Zie, het is allemaal passend!

Verras ouders in spé dus door ze een gezellige zwangerschapsfelicitatie te sturen. Kersverse ouders stuur je natuurlijk ook een kaartje, of je doet een wenskaart bij het kraamcadeau (bekijk ook deze lijst met kraamcadeautjes waarmee je zeker indruk maakt).

En zoek je nog een lekker eigenzinnig geboortekaartje? Ook dan doet de tekst bijzonder leuk dienst. Ook leuk als geboortekaartje! Deze tekst is natuurlijk ook hartstikke leuk om te versturen wanneer de baby geboren is of bij het kraamcadeautje te doen.

Of misschien ben jij wel zwanger en zoek je nog een fijne wenskaart om jouw babynieuws aan de wereld te vertellen. Kan ook!

gratis printable wenskaart geboorte of zwangerschap

Makkelijk zelf maken

Zoek je dus een béétje stoer kaartje om iemand te feliciteren met de zwangerschap of geboorte van hun wolkje, print deze gratis wenskaart dan uit. Ik heb het ontwerp in roze en in een blauwe variant gemaakt.

Versturen is simpel. Download het bestand onderaan deze pagina en print het uit. Er staan twee kaarten op één pagina. Vouw de pagina dubbel, ik heb een lijntje tussen de kaarten gezet zodat je weet waar je moet vouwen, en knip de kaarten vervolgens los. Een keer printen en je hebt dus twee wenskaarten voor de geboorte of zwangerschap. Vouw de losgeknipte kaart en je wenskaart is klaar. Easy peasy. Envelop eromheen en posten maar!

Laat je hier inspireren voor een leuk kraamcadeautje.

Download gratis printable wenskaarten geboorte

Download wenskaart OH YEAH roze

Download wenskaart OH YEAH blauw

Vind je dit een leuk artikel? Ik zou het super vinden als je het met anderen zou willen delen! Dat helpt mij enorm.

x Anniek

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Printable wenskaart voor kersverse ouders - minimixtape

  2. Pingback: Die leuke raamstickers voor de geboorte maak je... gemakkelijk zelf! - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top