Connect with us

Naampuzzel: persoonlijk (kraam)cadeau, mooi in de kinderkamer én tof speelgoed!

Speelgoedtips

Naampuzzel: persoonlijk (kraam)cadeau, mooi in de kinderkamer én tof speelgoed!

Op Instagram zag ik de lentespecial van de puzzels van CRE8 langskomen en ik deelde deze direct enthousiast in mijn Stories. Toen ik later het persbericht over de collectie ontving, bedacht ik me dat ik wel had geschreven over hun houten dierenpuzzel, maar nog niet over de acrylaat (naam)puzzels van CRE8. Hoog tijd dus om je te vertellen over dit prachtige product, wat nu verkrijgbaar is als limited edition lentespecial.

Lees ook: multifunctionele houten dierenpuzzel van CRE8

Naampuzzel?

Het woord zegt het al, de naampuzzel is een puzzel gemaakt van de naam van je kindje. Bij de naampuzzel van CRE8 is elke letter bovendien een puzzeltje op zich. De stukjes worden gemaakt van acrylaat in verschillende kleurencombinaties. Het resultaat is een fantastische en super stylish puzzel. Die, in het geval van de naampuzzel, ook nog eens ontzettend persoonlijk is!

Limited edition lentespecial

De puzzel was al verkrijgbaar in vier kekke kleurencombinaties. Maar speciaal voor de lente heeft CRE8 hun toffe naampuzzel in een nieuwe kleurencombinatie uitgebracht. Een vrolijk kleurenpalet van blauw, oranje en zachtgeel waar je spontaan een zonnig gevoel van krijgt. Deze is slechts tijdelijk verkrijgbaar. Een limited edition dus, gaaf he!

Ook de ABC-puzzel is verkrijgbaar in de limited edition lentekleuren.

cre8 naampuzzel lentespecial limited edition

Spelen met de naampuzzel

De naampuzzel staat natuurlijk superleuk op een plankje in de kinderkamer, maar hij is ook des te leuker om mee te spelen. Elke letter bestaat uit meerdere stukjes en de puzzel kan op verschillende manieren in elkaar gezet worden. Dat vergt inzicht. De stukjes zijn vrij klein (oppassen met kids tot 3 jaar!) en zijn dus ook een uitdaging voor de motoriek.

Getest: LOVED

Ik mocht een naampuzzel in de nieuwe lentekleuren ontvangen (waarvoor nogmaals ontzettend veel dank!) en heb ‘m met Lis getest. Ik koos voor ‘LOVED’ in plaats van haar naam. Het toeval wil dat ze momenteel veel interesse heeft in puzzels en bouwen. Dus toen ik de naampuzzel voor haar neerzette, reageerde ze direct enthousiast.

cre8 naampuzzel plexiglas

cre8 naampuzzel lentekleuren puzzel 3 jaar en ouder

Ze vond ‘m erg mooi, zo vertelde ze, en heeft er gelijk lang mee zitten spelen. Ze herkende ook een aantal letters, wat voor extra interesse zorgde. Ze is pas 2,5, dus in theorie wat jong voor de kleine stukjes. Haar fijne motoriek is echter zeer sterk en ze legt dan ook zelfs de kleinste stukjes al op zijn plek in de puzzel.

Ze snapte hoe de vormen in elkaar passen, heel mooi om te zien. Het is leuk dat je bij deze puzzel geen afbeelding in elkaar moet zetten, maar dat het echt om de vorm gaat. Een hele andere manier van puzzelen!

cre8 naampuzzel origineel kraamcadeau

Speelgoed met een missie

Wat is het toch fijn als een mooi product ook nog eens mooi gemaakt wordt. CRE8 is een sociale onderneming. In de werkplaats leren jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het beste uit zichzelf te halen en talenten te ontwikkelen. Bij CRE8 krijgen zij een kans. Onder begeleiding ontwikkelen ze hun talenten, krijgen ze technische en praktische kennis over de apparatuur en leren ze wat werken bij een bedrijf inhoud. Met elke aankoop doe je een bijdrage aan dit streven, prachtig toch!

Je kunt de limited edition ABC-puzzel en de naampuzzel via de website van CRE8 bestellen. Voor de naampuzzel kies je eerst het aantal letters en geef je dan de naam in. Hij wordt dan op maat voor je gemaakt.

Wat vind jij van de limited edition lente-editie van de puzzels? Hebben, of ga je toch liever voor een van de 4 standaard kleurencombinaties?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

3 Comments

3 Comments

 1. Winanda

  24 mei 2018 at 09:12

  Heel leuk! Lekker frisse kleuren.

  • Anniek

   29 mei 2018 at 22:03

   Ik vond de ‘standaard’ kleuren al gaaf, maar zo’n limited edition is natuurlijk ook weer erg hebberigmakend :).

 2. Pingback: Ontroerend bijzonder cadeau: de sterrenhemelposters van MrStarsky - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top