Connect with us

Hebben: Nijntje knuffel in corduroy (heb je Nijn ooit zo hip gezien?!)

Speelgoedtips

Hebben: Nijntje knuffel in corduroy (heb je Nijn ooit zo hip gezien?!)

“Nijntje, lief klein konijntje”, zo klinkt de intro van het televisiefilmpje over het konijn dat we allemaal wel kennen. En inderdaad, het kleine witte konijntje wordt door kindjes massaal in hun hartjes gesloten. Lis is daarop geen uitzondering. Een Nijntje knuffel is dan ook garantie voor succes bij je kleintje. Lees vooral even verder, want er is een nieuwe variant die zowel moeders als kids geweldig zullen vinden.

Nijntje knuffel in hippe kleuren

Is jouw kind ook zo’n Nijntje fan? Maar vind je zelf dat vele rood, blauw en geel helemaal niks? (Schuldig!) Goed nieuws voor alle stijlvolle moeders die hun kindje graag met Nijn willen laten kroelen maar gruwden van de Nijntje-kleuren: Nijn is er in een corduroy uitvoering. Hoe knuffelbaar en hip! En: deze knuffel Nijn is er in maar liefst 7 musthave kleuren.

nijntje corduroy things we love webshop

Webshop Things We Love heeft de toffe ribstof Nijntje knuffel in de collectie. De shop doet haar naam echt eer aan, maar ook Things You Love zou prima passen. Oprichters Hilly en Marloes (moeder en dochter, hoe leuk!) hebben als streven dat jij als shopper een ‘ohhhhh’ en ‘ahhhhh’ gevoel krijgt van de spullen die ze verkopen. En dat lukt hoor!

Zo heb ik al een prachtige bloempot gespot. En er staat er ook ineens een dienblad op mijn wensenlijstje. De collectie van Things We Love is een mix van hippe items voor kids en mooie musthaves voor jezelf. Een heerlijke combinatie, vind ik zelf.

Nijntje corduroy knuffel hebben?

Nijntje kreeg dus een zacht corduroy jasje en is er nu in 7 fijne kleuren: okergeel, roze, wit, grijs, bruin, blauw en groen. Wat een verschil! Ziet Nijn er niet fantastisch en vooral lekker knuffelbaar uit zo?

nijntje miffy knuffel ribstof roze

nijntje corduroy knuffel roze

nijntje corduroy roze knuffel

Denk je nu ‘wat zou ik mijn kleintje graag zo’n toffe Nijn cadeau doen’?

Ik heb ontzettend gaaf nieuws: ik mag een Nijntje corduroy knuffel in een kleur naar keuze weggeven van Things We Love, tijdens de zomerbloghop die maandag 16 juli start. Houd mijn social media kanalen of blog dus in de gaten als je kans wilt maken.

De webshop van Things We Love vind je hier.

Tot snel!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top